Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 18:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Inter Teius Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 6577
Inter Teius LETS
532 Tactiek AMICAL 3 ATK
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.8 gemiddelde waardering 25.7
redelijk Schieten zwak
matig Passen slecht
slecht Verdedigen matig


5e minuut.
Roosnupp passt de bal in één keer door. Drakulović is nu in balbezit. Drakulović geeft een lange en hoge pass. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero draait met de bal, schiet en ... Crucerescu bokst de bal weg. Cîrjăleanu is nu in balbezit. Drakulović verovert de bal door een tackle van achteren. Drakulović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Teius - LETS 1:0

24e minuut.
Montero heeft problemen om de bal te vangen. Oneianu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Montero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Priewasser zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Drakulović springt en kopt de bal. Crucerescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Drakulović geeft de bal voor. Rujală heeft problemen om de bal te vangen. Montero rent richting de bal. Montero schiet op doel. Crucerescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Teius - LETS 2:0

34e minuut.
Priewasser speelt de bal door. Vârtejaru is nu in balbezit. Vârtejaru geeft een hoge lob. Drakulović krijgt zijn hoofd ertegen. Crucerescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Teius - LETS 3:0

42e minuut.
Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Vârtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero met een sublieme pass. Drakulović rent richting de bal. Drakulović draait met de bal, schiet en ... Crucerescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Teius - LETS 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Teius 47%, LETS 53%.
Inter Teius - LETS 4:0

49e minuut.
Oneianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oneianu geeft een hoge lob. Pişcot rent richting de bal. Ghemu verovert de bal door een tackle van achteren. Ghemu draait met de bal, schiet en ... Kharroubi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Rujală geeft een hoge lob. Inworp. Roosnupp met de inworp. Klungelig pakt Drakulović de bal. Drakulović geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Vişoianu rent richting de bal. Vişoianu geeft de bal voor. Ghemu kopt de bal weg. Lozovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozovan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Teius 45%, LETS 55%.
Inter Teius - LETS 4:0