Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:16
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: MAX ALLEGRI
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3381
HURRICANRANA Prutul Vladesti
ORTO MUSO Tactiek T1
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
32 gemiddelde waardering 45.4
adequate Schieten very good
average Passen good
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Hobbock met een sublieme pass. Daar is Fox, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castillo verovert de bal door een tackle van achteren. Jaskóła bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskóła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Jaskóła speelt de bal door. Mérő bereikt de bal nog maar net als eerste. Mérő geeft een hoge lob. Jaskóła rent richting de bal. Jaskóła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - Prutul Vladesti 0:1

8e minuut.
Luski geeft een hoge lob. Christophersen kopt de bal weg. Kargaja speelt de bal door. Tissot rent richting de bal. Tissot geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Philiposyan heeft problemen om de bal te vangen. Canalis bokst de bal weg. Castillo probeert de bal met de borst te controleren. Castillo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Tissot onderschept slim de pass. Tissot geeft een lange en hoge pass. Jaskóła kopt de bal weg. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - Prutul Vladesti 0:2

17e minuut.
Hobbock bereikt de bal nog maar net als eerste. Christophersen onderschept slim de pass. Christophersen met een sublieme pass. Lavi heeft problemen om de bal te vangen. Lavi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - Prutul Vladesti 1:2

20e minuut.
Pereira probeert naar een medespeler te passen. Castillo rent richting de bal. Philiposyan rent richting de bal. Castillo onderschept slim de pass. Castillo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Hobbock bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobbock passt de bal zonder na te denken. Tissot met een sublieme pass. Castillo is nu in balbezit. Castillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Maruna geeft een lange en hoge pass. Pereira kopt de bal weg. Jaskóła is nu in balbezit. Jaskóła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - Prutul Vladesti 1:3

27e minuut.
Lavi heeft problemen om de bal te vangen. Sacarés is nu in balbezit. Castillo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sacarés raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

28e minuut.
Lavi passt de bal zonder na te denken. Luski is nu in balbezit. Luski geeft een lange en hoge pass. Lavi rent richting de bal. Lavi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Fox onderschept slim de pass. Maruna geeft de bal voor. Jaskóła bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskóła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - Prutul Vladesti 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HURRICANRANA 52%, Prutul Vladesti 48%.
HURRICANRANA - Prutul Vladesti 1:4

49e minuut.
Mérő met een snelle inworp. Maruna is nu in balbezit. Maruna geeft een hoge lob. Jaskóła is nu in balbezit. Jaskóła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - Prutul Vladesti 1:5

50e minuut.
Maruna kopt de bal weg. Philiposyan is nu in balbezit. Pereira verovert de bal door een tackle van achteren. Pereira haalt uit met een fantastische trap. Canalis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Luski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mérő speelt de bal door. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Sacarés bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobbock onderschept slim de pass. Hobbock probeert naar een medespeler te passen. Tissot bereikt de bal nog maar net als eerste. Tissot geeft een hoge lob. Canalis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Pereira kopt de bal weg. Jaskóła met een sublieme pass. Maruna probeert naar een medespeler te passen. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Tissot met de inworp. Maruna probeert de bal met de borst te controleren. Maruna geeft de bal voor. Mérő bereikt de bal nog maar net als eerste. Mérő haalt uit met een fantastische trap. Canalis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jaskóła is nu in balbezit. Jaskóła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - Prutul Vladesti 1:6

74e minuut.
Fregosi geeft een hoge lob. Tissot bereikt de bal nog maar net als eerste. Tissot passt de bal met de wreef. Daar is Jaskóła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaskóła schiet op doel. Canalis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Mérő passt de bal zonder na te denken. Daar is Tissot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tissot met een sublieme pass. Jaskóła bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskóła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - Prutul Vladesti 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HURRICANRANA 60%, Prutul Vladesti 40%.
HURRICANRANA - Prutul Vladesti 1:7