Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 00:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Vidal Park
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2386
Deportivo Sta Clara Unión Penosa
PD-4132A Tactiek Perdedores Natos
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44 gemiddelde waardering 43.3
solid Schieten solid
good Passen good
very good Verdedigen adequate


14e minuut.
Day met de inworp. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea geeft een hoge lob. Jawachi rent richting de bal. Jawachi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Figurski met een harde bal richting middenveld. Ciurea rent richting de bal. Ciurea geeft een lange en hoge pass. Jawachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jawachi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Niva bereikt de bal nog maar net als eerste. Letschert onderschept slim de pass. Profeta onderschept slim de pass. Klungelig pakt Niva de bal. Niva geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Olivera verovert de bal door een tackle van achteren. Olivera geeft een lange en hoge pass. Łatczewski heeft problemen om de bal te vangen. Fiss is nu in balbezit. Fiss haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Profeta rent richting de bal. Profeta met een sublieme pass. Ciurea geeft een hoge lob. Jawachi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Unión Penosa 0:1

30e minuut.
Klungelig pakt Villalta de bal. Socea rent richting de bal. Villalta rent richting de bal. Socea onderschept slim de pass. Socea schiet op doel. Figurski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Angheliu speelt de bal door. Olivera is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łatczewski. Olivera raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Olivera kan niet meer verder spelen. Iudicello komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Angheliu passt de bal in één keer door. Iudicello is nu in balbezit. Iudicello passt de bal zonder na te denken. Fiss is nu in balbezit. Fiss draait met de bal, schiet en ... Hurtado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deportivo Sta Clara - Unión Penosa 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Sta Clara 52%, Unión Penosa 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deportivo Sta Clara - Unión Penosa 1:1

47e minuut.
Iudicello met een sublieme pass. Niva bereikt de bal nog maar net als eerste. Niva passt de bal zonder na te denken. Daar is Fiss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiss schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Hurtado trapt de bal weg. Ciurea kopt de bal weg. Klungelig pakt Villalta de bal. Socea rent richting de bal. Socea schiet op doel. Paal!

70e minuut.
Iudicello kan de bal niet met de borst controleren. Iudicello geeft een lange en hoge pass. Conde probeert de bal aan de voet te houden. Fiss is nu in balbezit. Fiss schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Profeta geeft een lange en hoge pass. Łatczewski kopt de bal weg. Bastos Martínez probeert naar een medespeler te passen. Socea heeft problemen om de bal te vangen. Socea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Cuesta geeft een lange en hoge pass. Daar is Újlaki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Újlaki geeft een lange en hoge pass. Socea is nu in balbezit. Socea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Quiñónez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jawachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jawachi draait met de bal, schiet en ... Figurski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Unión Penosa 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Sta Clara 49%, Unión Penosa 51%.
Deportivo Sta Clara - Unión Penosa 1:2