Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:16
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Real Maddalonese Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2687
Real Maddalonese Newland
Rinnovo2024 Tactiek amichevole
41% Balbezit 59%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 51.8
goed Schieten solide
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


4e minuut.
Earl is nu in balbezit. Earl geeft de bal voor. Morin is nu in balbezit. Morin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Maddalonese - Newland 0:1

6e minuut.
Chochołek met een sublieme pass. Daar is Renusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Renusz speelt de bal door. Pearce is nu in balbezit. Pearce haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Dumitrescu kopt de bal weg. Daar is Earl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Earl passt de bal met de wreef. Pearce rent richting de bal. Pearce geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Pearce met een sublieme pass. Morin rent richting de bal. Padovan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Morin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Morin kan niet meer verder spelen. Ilg komt het veld opgelopen. Pearce neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Maddalonese - Newland 0:2

16e minuut.
Morillo passt de bal in één keer door. Chochołek is nu in balbezit. Chochołek passt de bal zonder na te denken. Pearce bereikt de bal nog maar net als eerste. Pearce schiet op doel. Tavelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Renusz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Earl de bal. Earl probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pearce de bal. Pearce draait met de bal, schiet en ... Tavelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Pearce passt de bal zonder na te denken. Chochołek rent richting de bal. Chochołek passt de bal in één keer door. Ilg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilg haalt uit met een fantastische trap. Tavelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Maddalonese - Newland 0:3

33e minuut.
Morillo verovert de bal door een tackle van achteren. Morillo speelt de bal door. Ilg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilg haalt uit met een fantastische trap. Tavelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Maddalonese - Newland 0:4

37e minuut.
Assennato passt de bal met de wreef. Earl is nu in balbezit. Earl probeert naar een medespeler te passen. Pearce rent richting de bal. Pearce haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Maddalonese 83%, Newland 17%.
Real Maddalonese - Newland 0:4

47e minuut.
Daar is Chochołek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chochołek geeft de bal voor. Padovan probeert de bal aan de voet te houden. Earl bereikt de bal nog maar net als eerste. Earl geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Earl is nu in balbezit. Crespi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Earl is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Morillo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pearce maakt een snoekduik en kopt de bal. Tavelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pearce rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Earl neemt de hoekschop. Pearce kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Chochołek geeft een hoge lob. Daar is Pearce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crespi is nu in balbezit. Pearce verovert de bal door een tackle van achteren. Pearce haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Ilg met een sublieme pass. Earl heeft problemen om de bal te vangen. Earl geeft een hoge lob. Pearce krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Maddalonese - Newland 0:5

66e minuut.
De Piero met een sublieme pass. Chochołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chochołek geeft de bal voor. Pearce maakt een snoekduik en kopt de bal. Tavelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Maddalonese - Newland 0:6

70e minuut.
Crespi geeft de bal voor. Lascu kopt de bal weg. Ilg kan de bal niet met de borst controleren. Ilg draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Padovan de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Chochołek met een sublieme pass. Ilg bereikt de bal nog maar net als eerste. Padovan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ilg raakt geblesseerd tijdens het duel. Morillo komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Chochołek met een snelle inworp. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo passt de bal zonder na te denken. Ilg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Klungelig pakt Weselik de bal. Weselik probeert naar een medespeler te passen. Ilg rent richting de bal. Pearce rent richting de bal. Pearce haalt uit met een fantastische trap. Tavelli bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chochołek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Ilg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pearce rent richting de bal. Pearce draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Maddalonese - Newland 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Maddalonese 90%, Newland 10%.
Real Maddalonese - Newland 0:7