Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Drunken Elephants Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 5315
Drunken Elephants FC UNICORNS
SEZ hgh Tactiek Moja 433
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
51.8 gemiddelde waardering 50.3
formidabel Schieten solide
goed Passen solide
solide Verdedigen solide


16e minuut.
Chiesa is nu in balbezit. Wellens verovert de bal door een tackle van achteren. Wellens passt de bal in één keer door. Paczos bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Applebottom bereikt de bal nog maar net als eerste. Applebottom met een sublieme pass. Van Driessche geeft de bal voor. Paczos rent richting de bal. Paczos draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Drunken Elephants - FC UNICORNS 1:0

36e minuut.
Wright zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sombra rent richting de bal. Sombra geeft een hoge lob. Paczos is nu in balbezit. Paczos draait met de bal, schiet en ... Cortese verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drunken Elephants 55%, FC UNICORNS 45%.
Drunken Elephants - FC UNICORNS 1:0

55e minuut.
Paczos rent richting de bal. Cetina is nu in balbezit. Paczos bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczos draait met de bal, schiet en ... Cortese werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drunken Elephants - FC UNICORNS 2:0

58e minuut.
Dantschotter met een sublieme pass. Cetina kopt de bal weg. Sombra heeft problemen om de bal te vangen. Paczos rent richting de bal. Paczos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wellens rent richting de bal. Wellens draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Applebottom is nu in balbezit. Van Driessche is nu in balbezit. Van Driessche met een sublieme pass. Paczos rent richting de bal. Paczos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Maus rent richting de bal. Maus geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Brigato de bal. García Joya is nu in balbezit. García Joya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Applebottom is nu in balbezit. Applebottom geeft een hoge lob. Daar is Sombra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paczos onderschept slim de pass. Paczos schiet op doel. Cortese verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drunken Elephants 57%, FC UNICORNS 43%.
Drunken Elephants - FC UNICORNS 2:0