Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:31
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: AC_Milan222 Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 2545
AC_Milan222 KS Kasztan
super Tactiek HOH
50% Balbezit 50%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 62.5
average Schieten excellent
good Passen excellent
solid Verdedigen formidable


17e minuut.
Kamnik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Llanes met de inworp. Trzaska is nu in balbezit. Trzaska met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Nwordu speelt de bal door. Janecký rent richting de bal. Janecký probeert naar een medespeler te passen. Llanes is nu in balbezit. Llanes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Prăscan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Skotnícký met de inworp. Fierli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierli geeft een hoge lob. Paal!

24e minuut.
Scharf is nu in balbezit. Scharf probeert naar een medespeler te passen. Honceriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatti verovert de bal door een tackle van achteren. Piatti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Skotnícký bereikt de bal nog maar net als eerste. Scharf onderschept slim de pass. Scharf geeft de bal voor. Piatti springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC_Milan222 - KS Kasztan 0:1

35e minuut.
Uhřík speelt de bal door. Prăscan rent richting de bal. Prăscan geeft een hoge lob. Llanes is nu in balbezit. Llanes haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Honceriu de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Vujanić is nu in balbezit. Llanes verovert de bal door een tackle van achteren. Llanes passt de bal in één keer door. Piatti is nu in balbezit. Piatti haalt uit met een fantastische trap. Thwaites bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC_Milan222 69%, KS Kasztan 31%.
AC_Milan222 - KS Kasztan 0:1

47e minuut.
Skotnícký kopt de bal weg. Trzaska bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzaska speelt de bal door. Llanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Llanes geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Davran onderschept slim de pass. Davran probeert naar een medespeler te passen. Uhřík bereikt de bal nog maar net als eerste. Uhřík geeft de bal voor. Piatti krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Schurz de bal onder controle te krijgen. Kamnik is nu in balbezit. Llanes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Llanes krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Kamnik rent richting de bal. Kamnik passt de bal in één keer door. Schurz probeert de bal aan de voet te houden. Piatti rent richting de bal. Piatti haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Uhřík passt de bal zonder na te denken. Daar is Scharf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scharf probeert naar een medespeler te passen. Piatti is nu in balbezit. Piatti haalt uit met een fantastische trap. Thwaites bokst de bal weg.

74e minuut.
Piatti met een sublieme pass. Trzaska heeft problemen om de bal te vangen. Trzaska passt de bal met de wreef. Llanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Llanes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Piatti kopt de bal weg. Klungelig pakt Skotnícký de bal. Uhřík verovert de bal door een tackle van achteren. Uhřík geeft een hoge lob. Piatti maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Schurz kopt de bal weg. Daar is Llanes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ślużyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Llanes verovert de bal door een tackle van achteren. Llanes schiet op doel. Thwaites verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Trzaska passt de bal zonder na te denken. Prăscan geeft de bal voor. Lakis rent richting de bal. Lakis geeft een hoge lob. Scharf kopt de bal weg. Thwaites probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Piatti de bal. Piatti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC_Milan222 - KS Kasztan 0:2

86e minuut.
Inworp. Llanes met een snelle inworp. Vujanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzaska onderschept slim de pass. Trzaska geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC_Milan222 81%, KS Kasztan 19%.
AC_Milan222 - KS Kasztan 0:2