Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 18:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Prabusirea Lapus Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 8273
Prabusirea Lapus Drejanchester United
433 Tactiek baraj
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
45.1 gemiddelde waardering 51.5
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Inworp. Hopfen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sánchez rent richting de bal. Sánchez geeft een hoge lob. Koszut krijgt zijn hoofd ertegen. Nerey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Mlynářík onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hopfen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ganzengeile maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prabusirea Lapus - Drejanchester United 0:1

16e minuut.
Hopfen kopt de bal weg. Caspers rent richting de bal. Koszut verovert de bal door een tackle van achteren. Koszut draait met de bal, schiet en ... Nerey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prabusirea Lapus - Drejanchester United 0:2

19e minuut.
Inworp. Hariton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sánchez kan de bal niet met de borst controleren. Sánchez geeft de bal voor. Koszut krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ganzengeile passt de bal in één keer door. Caspers onderschept slim de pass. Bentivogli rent richting de bal. Koszut onderschept slim de pass. Koszut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prabusirea Lapus - Drejanchester United 0:3

22e minuut.
Czapski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Salcido komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Hopfen speelt de bal door. Ganzengeile bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganzengeile passt de bal zonder na te denken. Koszut bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszut haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Zabala geeft een lange en hoge pass. Salcido is nu in balbezit. Koszut verovert de bal door een tackle van achteren. Koszut haalt uit met een fantastische trap. Nerey maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Prabusirea Lapus - Drejanchester United 0:4

44e minuut.
Latza met een sublieme pass. Hariton speelt de bal door. Klungelig pakt Salcido de bal. Ganzengeile rent richting de bal. Ganzengeile schiet op doel. Nerey bokst de bal weg. Koszut bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prabusirea Lapus - Drejanchester United 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prabusirea Lapus 62%, Drejanchester United 38%.
Prabusirea Lapus - Drejanchester United 0:5

48e minuut.
Ganzengeile met een sublieme pass. Klungelig pakt Koszut de bal. Ganzengeile bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszut bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszut draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Pişcot onderschept slim de pass. Pişcot geeft de bal voor. Ganzengeile is nu in balbezit. Ganzengeile draait met de bal, schiet en ... Nerey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prabusirea Lapus - Drejanchester United 0:6

60e minuut.
Latza met een sublieme pass. Sánchez is nu in balbezit. Sánchez met een sublieme pass. Koszut is nu in balbezit. Koszut haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Hariton passt de bal in één keer door. Caspers rent richting de bal. Koszut onderschept slim de pass. Mândreanu rent richting de bal. Mândreanu schiet op doel. Nerey bokst de bal weg. Koszut is nu in balbezit. Koszut schiet op doel. Nerey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prabusirea Lapus - Drejanchester United 0:7

66e minuut.
Klungelig pakt Caspers de bal. Koszut is nu in balbezit. Salcido tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koszut is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sánchez neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Nerey speelt de bal door. Selivonchyk kopt de bal weg. Pişcot heeft problemen om de bal te vangen. Andrejić is nu in balbezit. Andrejić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prabusirea Lapus - Drejanchester United 1:7

78e minuut.
Hariton is nu in balbezit. Hariton met een sublieme pass. Daar is Koszut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koszut haalt uit met een fantastische trap. Nerey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prabusirea Lapus - Drejanchester United 1:8

88e minuut.
Sánchez is nu in balbezit. Andrejić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sánchez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sánchez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Koszut heeft problemen om de bal te vangen. Ganzengeile bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganzengeile haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prabusirea Lapus - Drejanchester United 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prabusirea Lapus 57%, Drejanchester United 43%.
Prabusirea Lapus - Drejanchester United 1:9