Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Universitatea 1919 Cluj Star Cluj
GWB?!433 Tactiek baba 3
49% Balbezit 51%
33% Spel op eigen helft 67%
27 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 50.5
very good Schieten solid
very good Passen solid
very good Verdedigen adequate


3e minuut.
Nawałka rent richting de bal. Tom verovert de bal door een tackle van achteren. Tom passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Statu de bal. Statu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
del Bosque met een sublieme pass. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka speelt de bal door. Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Chiţul bereikt de bal nog maar net als eerste. Mincă legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chiţul is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Statu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea 1919 Cluj - Star Cluj 1:0

20e minuut.
Buzescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzescu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nawałka de bal. Nawałka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Universitatea 1919 Cluj - Star Cluj 1:1

22e minuut.
Jędrzejczak probeert naar een medespeler te passen. Buzescu met een sublieme pass. Nawałka is nu in balbezit. Nawałka draait met de bal, schiet en ... Riucu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea 1919 Cluj - Star Cluj 1:2

25e minuut.
Wędrowski probeert naar een medespeler te passen. Szlachta bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlachta passt de bal zonder na te denken. Statu rent richting de bal. Statu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
del Bosque bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlachta verovert de bal door een tackle van achteren. Szlachta met een sublieme pass. Chiţul is nu in balbezit. Chiţul schiet op doel. Rogoveanu bokst de bal weg. Grigorescu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Universitatea 1919 Cluj - Star Cluj 2:2

31e minuut.
Tom geeft een lange en hoge pass. Buzdugan kan de bal niet met de borst controleren. Statu is nu in balbezit. Statu draait met de bal, schiet en ... Rogoveanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rogoveanu trapt de bal weg. Cioară probeert naar een medespeler te passen. Chiţul bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţul draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Buzdugan met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Buzescu de bal. Tom met een sublieme pass. Chiţul bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţul schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Buzescu passt de bal zonder na te denken. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tom. Tom krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Chivulete passt de bal zonder na te denken. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlachta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nawałka wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Nawałka kan niet meer verder spelen. Mureşeanu komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Monostori bereikt de bal nog maar net als eerste. Monostori speelt de bal door. del Bosque probeert naar een medespeler te passen. Mureşeanu is nu in balbezit. Mureşeanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Statu is nu in balbezit. Statu passt de bal zonder na te denken. Chiţul rent richting de bal. Grigorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorescu schiet op doel. Rogoveanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Grigorescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Buzdugan de bal. Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorescu rent richting de bal. Grigorescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea 1919 Cluj 37%, Star Cluj 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Universitatea 1919 Cluj - Star Cluj 2:2

46e minuut.
Bordea komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Siwek geeft de bal voor. Monostori is nu in balbezit. Monostori speelt de bal door. Chivulete rent richting de bal. Chivulete haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
del Bosque geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tom zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szlachta bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlachta geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reusser met de inworp. Szlachta geeft een hoge lob. Grigorescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Bordea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea 1919 Cluj - Star Cluj 3:2

57e minuut.
Cioară geeft een lange en hoge pass. Bordea probeert naar een medespeler te passen. Grzymkowski kopt de bal weg. Mureşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşeanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Buleatã bereikt de bal nog maar net als eerste. Buleatã geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cioară met de inworp. Tom geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chiţul springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Szlachta bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlachta geeft een hoge lob. Statu kopt de bal weg. Grigorescu is nu in balbezit. Grigorescu haalt uit met een fantastische trap. Bordea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Buzescu geeft de bal voor. Tom bereikt de bal nog maar net als eerste. Tom geeft een lange en hoge pass. Grigorescu rent richting de bal. Grigorescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Cioară bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioară passt de bal zonder na te denken. Tom speelt de bal door. Klungelig pakt Chiţul de bal. Chiţul haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea 1919 Cluj - Star Cluj 4:2

68e minuut.
Daar is Chivulete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiţul verovert de bal door een tackle van achteren. Tom met een sublieme pass. Grigorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Tom geeft een lange en hoge pass. Daar is Chiţul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grigorescu rent richting de bal. Grigorescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea 1919 Cluj - Star Cluj 5:2

72e minuut.
Klungelig pakt Statu de bal. Buzdugan verovert de bal door een tackle van achteren. Buzescu met een sublieme pass. Mureşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşeanu draait met de bal, schiet en ... Riucu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Siwek onderschept slim de pass. Siwek speelt de bal door. Tom speelt de bal door. Szlachta bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlachta geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Jędrzejczak met een sublieme pass. Cioară probeert naar een medespeler te passen. Chiţul is nu in balbezit. Chiţul draait met de bal, schiet en ... Bordea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea 1919 Cluj - Star Cluj 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea 1919 Cluj 29%, Star Cluj 71%.
Universitatea 1919 Cluj - Star Cluj 6:2