Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Inter Teius Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 5779
Inter Teius Star Cluj
532 Tactiek baba 3
36% Balbezit 64%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 43
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 66.3
matig Schieten uitmuntend
zwak Passen uitstekend
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Mureşeanu passt de bal in één keer door. Cubero bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài is nu in balbezit. Anh Tài draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ochoa de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Monostori neemt de hoekschop. Anh Tài springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Teius - Star Cluj 0:1

3e minuut.
Daar is Viilukas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viilukas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tupã de bal. Anh Tài verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Tài schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Kharroubi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Priewasser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cubero bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşeanu draait met de bal, schiet en ... Kharroubi bokst de bal weg. Tupã heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Teius - Star Cluj 0:2

7e minuut.
Anh Tài rent richting de bal. Anh Tài geeft een hoge lob. Mureşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşeanu haalt uit met een fantastische trap. Kharroubi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Teius - Star Cluj 0:3

9e minuut.
Jędrzejczak passt de bal zonder na te denken. Mureşeanu is nu in balbezit. Mureşeanu speelt de bal door. Cubero is nu in balbezit. Cubero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Cubero onderschept slim de pass. Cubero speelt de bal door. Mureşeanu is nu in balbezit. Mureşeanu draait met de bal, schiet en ... Kharroubi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Teius - Star Cluj 0:4

13e minuut.
Pişcot heeft problemen om de bal te vangen. Jędrzejczak is nu in balbezit. Jędrzejczak speelt de bal door. Cubero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubero haalt uit met een fantastische trap. Kharroubi bokst de bal weg.

16e minuut.
Viilukas probeert naar een medespeler te passen. Jędrusik rent richting de bal. Jędrusik passt de bal zonder na te denken. Cubero rent richting de bal. Cubero geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Mureşeanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Tupã de bal. Anh Tài rent richting de bal. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap. Kharroubi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kharroubi trapt de bal weg. Pişcot kopt de bal weg. Jędrzejczak geeft de bal voor. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mureşeanu heeft problemen om de bal te vangen. Mureşeanu draait met de bal, schiet en ... Kharroubi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Jędrusik kopt de bal weg. Anh Tài rent richting de bal. Anh Tài geeft een lange en hoge pass. Mureşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşeanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Teius - Star Cluj 0:5

26e minuut.
Viilukas speelt de bal door. Anh Tài rent richting de bal. Anh Tài passt de bal met de wreef. Cubero rent richting de bal. Cubero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Mureşeanu passt de bal zonder na te denken. Pişcot heeft problemen om de bal te vangen. Monostori onderschept slim de pass. Monostori geeft een hoge lob. Anh Tài springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Teius - Star Cluj 0:6

40e minuut.
Tupã geeft de bal voor. Inworp. Viilukas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anh Tài is nu in balbezit. Anh Tài schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kharroubi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Molkowski heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Teius - Star Cluj 0:7

42e minuut.
Priewasser is nu in balbezit. Cubero rent richting de bal. Ochoa is nu in balbezit. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap. Kharroubi bokst de bal weg.

44e minuut.
Inworp. Viilukas met een snelle inworp. Anh Tài speelt de bal door. Cubero rent richting de bal. Cubero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Monostori kopt de bal weg. Mureşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşeanu geeft een lange en hoge pass. Cubero heeft problemen om de bal te vangen. Cubero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Teius 82%, Star Cluj 18%.
Inter Teius - Star Cluj 0:7

46e minuut.
Mureşeanu met een sublieme pass. Cubero is nu in balbezit. Mureşeanu probeert naar een medespeler te passen. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Jędrusik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrusik geeft de bal voor. Molkowski heeft problemen om de bal te vangen. Mureşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşeanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Doeltrap. Roosnupp met een harde bal richting middenveld. Cubero kopt de bal weg. Daar is Anh Tài, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap. Kharroubi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Tupã probeert de bal met de borst te controleren. Priewasser met een sublieme pass. Pişcot is nu in balbezit. Mureşeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Mureşeanu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Ochoa heeft problemen om de bal te vangen. Cubero rent richting de bal. Cubero passt de bal zonder na te denken. Mureşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşeanu haalt uit met een fantastische trap. Kharroubi bokst de bal weg. Anh Tài is nu in balbezit. Anh Tài draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Teius - Star Cluj 0:8

55e minuut.
Mureşeanu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grzymkowski komt het veld opgelopen.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Monostori zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Cubero de bal. Cubero schiet op doel. Kharroubi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Vişoianu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Monostori zal de hoekschop nemen. Tupã heeft problemen om de bal te vangen. Kharroubi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Daar is Grzymkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molkowski is nu in balbezit. Grzymkowski onderschept slim de pass. Grzymkowski draait met de bal, schiet en ... Kharroubi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Teius - Star Cluj 0:9

61e minuut.
Grzymkowski speelt de bal door. Cubero bereikt de bal nog maar net als eerste. Vârtejaru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cubero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cubero neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Kharroubi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Cubero passt de bal in één keer door. Daar is Jędrusik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jędrusik probeert naar een medespeler te passen. Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski draait met de bal, schiet en ... Kharroubi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Aleksandrov passt de bal met de wreef. Monostori rent richting de bal. Monostori geeft een hoge lob. Anh Tài is nu in balbezit. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Anh Tài rent richting de bal. Cubero rent richting de bal. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Teius - Star Cluj 0:10

79e minuut.
Jędrzejczak rent richting de bal. Jędrzejczak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ochoa de bal. Anh Tài rent richting de bal. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vişoianu rent richting de bal. Grzymkowski onderschept slim de pass. Grzymkowski geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Kharroubi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Klungelig pakt Jędrzejczak de bal. Drakulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksandrov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Drakulović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Drakulović zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Mirică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

89e minuut.
Jędrzejczak probeert naar een medespeler te passen. Cubero rent richting de bal. Klungelig pakt Cubero de bal. Cubero draait met de bal, schiet en ... Kharroubi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Teius - Star Cluj 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Teius 73%, Star Cluj 27%.
Inter Teius - Star Cluj 0:11