Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Vanad Mälestused Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1733
FC Vanad Mälestused FC Sao Paulo
ehk veab madalam Tactiek nowa
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
27.6 gemiddelde waardering 47.5
matig Schieten zeer goed
matig Passen zeer goed
matig Verdedigen solide


3e minuut.
Arolat kopt de bal weg. Lender rent richting de bal. Arolat bereikt de bal nog maar net als eerste. Arolat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Chilwell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bistrický is nu in balbezit. Bistrický geeft een lange en hoge pass. Chilwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilwell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Metsallik rent richting de bal. Bistrický verovert de bal door een tackle van achteren. Bistrický probeert naar een medespeler te passen. Chilwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilwell draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Rannaküla passt de bal met de wreef. Apansız probeert naar een medespeler te passen. Bistrický probeert naar een medespeler te passen. Chilwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilwell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanad Mälestused - FC Sao Paulo 0:1

18e minuut.
Saravik heeft problemen om de bal te vangen. Chilwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Paddi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paddi krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Arolat geeft een hoge lob. Klungelig pakt Joonits de bal. Janowski rent richting de bal. Janowski draait met de bal, schiet en ... Rosing maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanad Mälestused - FC Sao Paulo 0:2

24e minuut.
Chilwell verovert de bal door een tackle van achteren. Chilwell geeft de bal voor. Janowski rent richting de bal. Janowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanad Mälestused - FC Sao Paulo 0:3

27e minuut.
Ferrari is nu in balbezit. Vaarpu onderschept slim de pass. Arolat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arolat krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Chilwell kopt de bal weg. Joonits is nu in balbezit. Janowski verovert de bal door een tackle van achteren. Janowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanad Mälestused - FC Sao Paulo 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vanad Mälestused 74%, FC Sao Paulo 26%.
FC Vanad Mälestused - FC Sao Paulo 0:4

49e minuut.
Arolat met een snelle inworp. Apansız bereikt de bal nog maar net als eerste. Apansız passt de bal in één keer door. Arolat rent richting de bal. Arolat geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Bistrický onderschept slim de pass. Bistrický geeft de bal voor. Janowski is nu in balbezit. Janowski draait met de bal, schiet en ... Rosing werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanad Mälestused - FC Sao Paulo 0:5

54e minuut.
Rannaküla bereikt de bal nog maar net als eerste. Rannaküla passt de bal met de wreef. Daar is Metsallik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chilwell is nu in balbezit. Chilwell schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bistrický zal de hoekschop nemen. Chilwell rent richting de bal. Janowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Janowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanad Mälestused - FC Sao Paulo 0:6

57e minuut.
Daar is Arolat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arolat passt de bal met de wreef. Janowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Apansız bereikt de bal nog maar net als eerste. Apansız draait met de bal, schiet en ... Rosing bokst de bal weg.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bistrický zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Apansız geeft een lange en hoge pass. Chilwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilwell haalt uit met een fantastische trap. Rosing kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Janowski is nu in balbezit. Janowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanad Mälestused - FC Sao Paulo 0:7

66e minuut.
Apansız probeert naar een medespeler te passen. Bistrický rent richting de bal. Bistrický passt de bal in één keer door. Chilwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilwell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanad Mälestused - FC Sao Paulo 0:8

72e minuut.
Bistrický met een sublieme pass. Apansız bereikt de bal nog maar net als eerste. Apansız passt de bal met de wreef. Chilwell rent richting de bal. Chilwell haalt uit met een fantastische trap. Rosing probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanad Mälestused - FC Sao Paulo 0:9

74e minuut.
Apansız bereikt de bal nog maar net als eerste. Apansız geeft een lange en hoge pass. Chilwell rent richting de bal. Chilwell draait met de bal, schiet en ... Rosing werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanad Mälestused - FC Sao Paulo 0:10

76e minuut.
Janowski probeert de bal aan de voet te houden. Capelle is nu in balbezit. Apansız probeert naar een medespeler te passen. Arolat is nu in balbezit. Arolat schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Bistrický geeft de bal voor. Lender bereikt de bal nog maar net als eerste. Janowski verovert de bal door een tackle van achteren. Janowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Apansız bereikt de bal nog maar net als eerste. Apansız passt de bal zonder na te denken. Chilwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilwell schiet op doel. Rosing probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Krooni is nu in balbezit. Krooni passt de bal met de wreef. Jussel is nu in balbezit. Paddi verovert de bal door een tackle van achteren. Paddi haalt uit met een fantastische trap. Costache verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vanad Mälestused 78%, FC Sao Paulo 22%.
FC Vanad Mälestused - FC Sao Paulo 0:10