Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:19
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Rood-Wit Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7640
Rood-Wit Paletstars
Test123 Tactiek rustig
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.9 gemiddelde waardering 58.1
excellent Schieten very good
excellent Passen very good
excellent Verdedigen formidable


4e minuut.
Valerie passt de bal zonder na te denken. Bourke is nu in balbezit. Bourke passt de bal met de wreef. Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozo draait met de bal, schiet en ... Papi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Dasbach passt de bal in één keer door. Kaznaferis is nu in balbezit. Kaznaferis passt de bal in één keer door. Feronato heeft problemen om de bal te vangen. Feronato haalt uit met een fantastische trap. Węgierski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Gamer probeert naar een medespeler te passen. Bourke bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourke passt de bal met de wreef. Pozo rent richting de bal. Pozo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Igarashi rent richting de bal. Santos rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Santos met een snelle inworp. Belcea geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Gamer maakt een snoekduik en kopt de bal. Mariluan verovert de bal door een tackle van achteren. Piosik is nu in balbezit. Piosik geeft de bal voor. Pozo maakt een snoekduik en kopt de bal. Papi bokst de bal weg.

23e minuut.
Anakoglou passt de bal met de wreef. Piosik is nu in balbezit. Piosik passt de bal met de wreef. Bourke rent richting de bal. Bourke schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Gamer rent richting de bal. Gamer passt de bal zonder na te denken. Daar is Pozo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pozo draait met de bal, schiet en ... Krykwiński probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - Paletstars 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rood-Wit 46%, Paletstars 54%.
Rood-Wit - Paletstars 1:0

47e minuut.
Pozo verovert de bal door een tackle van achteren. Pozo speelt de bal door. Gamer speelt de bal door. Bourke is nu in balbezit. Bourke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - Paletstars 2:0

56e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Papi niet meer kan verder spelen. Solymosi komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Dasbach rent richting de bal. Belcea verovert de bal door een tackle van achteren. Belcea passt de bal zonder na te denken. Xiaowen bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaowen geeft de bal voor. Węgierski bokst de bal weg. Feronato rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valerie met een snelle inworp. Piosik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pozo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pozo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Dasbach passt de bal in één keer door. Twórczyński met een sublieme pass. Gamer probeert naar een medespeler te passen. Bourke rent richting de bal. Bourke schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Mariluan geeft de bal voor. Inworp. Piosik met de inworp. Bourke bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourke geeft de bal voor. Solymosi bokst de bal weg.

84e minuut.
Twórczyński is nu in balbezit. Twórczyński met een sublieme pass. Bourke is nu in balbezit. Bourke haalt uit met een fantastische trap. Solymosi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - Paletstars 3:0

86e minuut.
Piosik passt de bal zonder na te denken. Kaznaferis rent richting de bal. Piosik met een sublieme pass. Kaznaferis geeft de bal voor. Xiaowen krijgt zijn hoofd ertegen. Węgierski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Feronato rent richting de bal. Feronato haalt uit met een fantastische trap. Węgierski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rood-Wit 41%, Paletstars 59%.
Rood-Wit - Paletstars 3:0