Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-13 18:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: F.C. Looser Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers:
F.C. Looser Star Cluj
532mod_01 Tactiek baba 3
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
63.6 gemiddelde waardering 66.8
uitmuntend Schieten uitstekend
uitstekend Passen formidabel
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Jędrzejczak passt de bal in één keer door. Grzesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubero verovert de bal door een tackle van achteren. Cubero schiet op doel. Na een snelle pass probeert Olăroiu de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Aleksandrov passt de bal in één keer door. Daar is Jędrusik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madar bereikt de bal nog maar net als eerste. Madar haalt uit met een fantastische trap. Mirică werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - Star Cluj 1:0

9e minuut.
Jędrusik met een sublieme pass. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Popescu maakt een afschuwelijke overtreding. Popescu krijgt een gele kaart. Anh Tài raakt geblesseerd tijdens het duel. Jędrusik met een snel genomen vrije trap. Mureşeanu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Tomalik met een sublieme pass. Stângă rent richting de bal. Stângă speelt de bal door. Iorga rent richting de bal. Iorga draait met de bal, schiet en ... Mirică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Stângă neemt de hoekschop. Aleksandrov verovert de bal door een tackle van achteren. Toure is nu in balbezit. Toure schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Stângă onderschept slim de pass. Stângă passt de bal in één keer door. Madar bereikt de bal nog maar net als eerste. Madar draait met de bal, schiet en ... Mirică werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Viilukas passt de bal zonder na te denken. Jędrzejczak rent richting de bal. Jędrzejczak passt de bal met de wreef. Cubero rent richting de bal. Cubero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Majkrzak geeft een lange en hoge pass. Toure kopt de bal weg. Quiquinato bereikt de bal nog maar net als eerste. Madar onderschept slim de pass. Madar schiet op doel. Mirică bokst de bal weg. Iorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - Star Cluj 2:0

24e minuut.
Madar geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Quiquinato de bal onder controle te krijgen. Aleksandrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Toure verovert de bal door een tackle van achteren. Toure draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Looser 47%, Star Cluj 53%.
F.C. Looser - Star Cluj 2:0

48e minuut.
Viilukas passt de bal zonder na te denken. Cubero is nu in balbezit. Stângă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stângă krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Viilukas geeft de bal voor. Daar is Grzesiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mureşeanu rent richting de bal. Mureşeanu draait met de bal, schiet en ... Bombielewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Caragiale geeft een lange en hoge pass. Iorga kopt de bal weg. Toure is nu in balbezit. Toure schiet op doel. Mirică werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - Star Cluj 3:0

72e minuut.
Aleksandrov probeert naar een medespeler te passen. Stângă rent richting de bal. Stângă passt de bal in één keer door. Iorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorga draait met de bal, schiet en ... Mirică bokst de bal weg.

74e minuut.
Madar is nu in balbezit. Viilukas geeft een hoge lob. Grzesiak is nu in balbezit. Grzesiak geeft de bal voor. Iorga kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Olăroiu met een sublieme pass. Klungelig pakt Stângă de bal. Stângă probeert naar een medespeler te passen. Madar bereikt de bal nog maar net als eerste. Madar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Monostori passt de bal met de wreef. Jędrusik is nu in balbezit. Jędrusik met een sublieme pass. Cubero rent richting de bal. Cubero schiet op doel. Bombielewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Looser 41%, Star Cluj 59%.
F.C. Looser - Star Cluj 3:0