Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:16
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: footballclub Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 6054
footballclub Gozo Dream Team FC
424 prova Tactiek GDT defensive
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37 gemiddelde waardering 30.5
matig Schieten goed
goed Passen zwak
redelijk Verdedigen zwak


3e minuut.
Motýlek is nu in balbezit. Motýlek probeert naar een medespeler te passen. Bertulli probeert naar een medespeler te passen. Pedron is nu in balbezit. Pedron draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Wieruchowski is nu in balbezit. Lazzarotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarotto geeft de bal voor. Külcü is nu in balbezit. Külcü haalt uit met een fantastische trap. Chierichini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Coppini bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppini geeft de bal voor. Motýlek geeft een hoge lob. Pedron bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedron draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Coppini probeert naar een medespeler te passen. Šimčík rent richting de bal. Šimčík speelt de bal door. Casha rent richting de bal. Casha draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Caţarschii is nu in balbezit. Caţarschii passt de bal in één keer door. Pedron rent richting de bal. Pedron haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
footballclub - Gozo Dream Team FC 1:0

39e minuut.
Sansone met een snelle inworp. Motýlek heeft problemen om de bal te vangen. Motýlek met een sublieme pass. Bertulli is nu in balbezit. Bertulli geeft een hoge lob. Flores probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: footballclub 49%, Gozo Dream Team FC 51%.
footballclub - Gozo Dream Team FC 1:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Preta komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Pedron bereikt de bal nog maar net als eerste. Manicaro begaat een overtreding. Pedron is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bernabei komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Caţarschii bereikt de bal nog maar net als eerste. Caţarschii geeft een lange en hoge pass. Carabott probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bernabei rent richting de bal. Bernabei haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kręcina komt het veld opgelopen. Famiglia komt het veld opgelopen. Twarowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: footballclub 29%, Gozo Dream Team FC 71%.
footballclub - Gozo Dream Team FC 1:0