Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:38
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: UKS Domanice Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 7719
UKS Domanice MKS Ołów Ryn
Zielu Tactiek VeB
52% Balbezit 48%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 47.9
solide Schieten uitstekend
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Habers onderschept slim de pass. Piccinini onderschept slim de pass. Piccinini geeft een lange en hoge pass. Kornai is nu in balbezit. Kornai schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Aguirre met een sublieme pass. Osial probeert naar een medespeler te passen. Cichecki is nu in balbezit. Cichecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Domanice - MKS Ołów Ryn 0:1

6e minuut.
Piecuch met de inworp. Kożusznik speelt de bal door. Punzio is nu in balbezit. Cichecki onderschept slim de pass. Cichecki schiet op doel. Mukhamedzhanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Osial verovert de bal door een tackle van achteren. Osial speelt de bal door. Liszewski is nu in balbezit. Cichecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichecki schiet op doel. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Rodríguez Costa speelt de bal door. Osial is nu in balbezit. Osial passt de bal met de wreef. Liszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Liszewski schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Punzio geeft de bal voor. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez passt de bal zonder na te denken. Kornai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornai geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Klungelig pakt Kominek de bal. Osial met een sublieme pass. Liszewski rent richting de bal. Liszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Domanice - MKS Ołów Ryn 0:2

41e minuut.
Fakadej probeert de bal met de borst te controleren. Osial is nu in balbezit. Osial passt de bal met de wreef. Cichecki rent richting de bal. Cichecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Osial met een sublieme pass. Tomasik heeft problemen om de bal te vangen. Tomasik geeft een lange en hoge pass. Cichecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Mukhamedzhanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Domanice - MKS Ołów Ryn 0:3

44e minuut.
Tomasik met de inworp. Osial bereikt de bal nog maar net als eerste. Osial met een sublieme pass. Cichecki is nu in balbezit. Cichecki schiet op doel. Mukhamedzhanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Domanice 60%, MKS Ołów Ryn 40%.
UKS Domanice - MKS Ołów Ryn 0:3

47e minuut.
Gutiérrez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kominek rent richting de bal. Kominek geeft de bal voor. Kornai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornai schiet op doel. Butrym probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Piccinini stond buitenspel. Butrym neemt vlug de vrije trap. Liszewski kopt de bal weg. Cichecki rent richting de bal. Cichecki schiet op doel. Mukhamedzhanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Osial is nu in balbezit. Osial met een sublieme pass. Liszewski is nu in balbezit. Liszewski draait met de bal, schiet en ... Mukhamedzhanov probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Loch is nu in balbezit. Osial verovert de bal door een tackle van achteren. Osial geeft de bal voor. Liszewski is nu in balbezit. Liszewski schiet op doel. Mukhamedzhanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Pintilie kan de bal niet met de borst controleren. Fakadej speelt de bal door. Gutiérrez heeft problemen om de bal te vangen. Kominek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kominek geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Osial probeert naar een medespeler te passen. Aguirre is nu in balbezit. Aguirre passt de bal met de wreef. Cichecki is nu in balbezit. Cichecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Muńoz passt de bal zonder na te denken. Inworp. Rodríguez Costa met de inworp. Tomasik geeft de bal voor. Cichecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Osial is nu in balbezit. Kominek verovert de bal door een tackle van achteren. Kominek probeert naar een medespeler te passen. Kornai is nu in balbezit. Kornai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Domanice - MKS Ołów Ryn 1:3

67e minuut.
Piccinini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccinini verovert de bal door een tackle van achteren. Piccinini draait met de bal, schiet en ... Butrym probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Domanice - MKS Ołów Ryn 2:3

68e minuut.
Muńoz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Aguirre met de inworp. Osial rent richting de bal. Osial geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Mukhamedzhanov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aguirre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cichecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichecki draait met de bal, schiet en ... Mukhamedzhanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Liszewski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ioaniţescu met een harde bal richting middenveld. Kornai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornai draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Muńoz onderschept slim de pass. Osial begaat een overtreding. Muńoz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Muńoz met een snel genomen vrije trap. Habers kopt de bal weg. Cichecki is nu in balbezit. Cichecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Butrym speelt de bal door. Kominek controleert de bal met de borst. Kominek passt de bal met de wreef. Kornai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornai haalt uit met een fantastische trap. Butrym kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Habers rent richting de bal. Piccinini verovert de bal door een tackle van achteren. Piccinini speelt de bal door. Kornai is nu in balbezit. Kornai schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Domanice 59%, MKS Ołów Ryn 41%.
UKS Domanice - MKS Ołów Ryn 2:3