Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 01:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Missouri City FC Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3155
Missouri City FC USA Fighters
4-2-2-2 Tactiek 442cl
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
45.6 gemiddelde waardering 56.4
solid Schieten very good
solid Passen formidable
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Choiński speelt de bal door. Jasnić rent richting de bal. Jasnić geeft de bal voor. Ardenghi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - USA Fighters 0:1

10e minuut.
Mojżysz passt de bal zonder na te denken. Luzzatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliński verovert de bal door een tackle van achteren. Paliński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Gallice kopt de bal weg. Klungelig pakt Ventura de bal. Ching bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallice rent richting de bal. Gallice schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Araque geeft een hoge lob. Mojżysz heeft problemen om de bal te vangen. Gallice bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallice schiet op doel. Kreis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Choiński geeft een hoge lob. Inworp. Cavas met een snelle inworp. Gallice rent richting de bal. Gallice schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Lucas met de inworp. İlkateş geeft de bal voor. Cavas heeft problemen om de bal te vangen. Ardenghi rent richting de bal. Ardenghi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Missouri City FC 65%, USA Fighters 35%.
Missouri City FC - USA Fighters 0:1

48e minuut.
Paliński kopt de bal weg. Ardenghi rent richting de bal. Watras legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ardenghi raakt geblesseerd tijdens het duel. Paliński legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Van der Putten verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - USA Fighters 0:2

49e minuut.
Cavas heeft problemen om de bal te vangen. O’Donald is nu in balbezit. Paliński begaat een overtreding. Paliński krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Lucas verovert de bal door een tackle van achteren. Lucas met een sublieme pass. Ardenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardenghi haalt uit met een fantastische trap. Van der Putten maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - USA Fighters 0:3

58e minuut.
O’Donald rent richting de bal. O’Donald passt de bal in één keer door. Choiński heeft problemen om de bal te vangen. Gallice met een sublieme pass. Choiński geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Ardenghi de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - USA Fighters 0:4

63e minuut.
Ventura geeft een hoge lob. Inworp. Barclay met een snelle inworp. Gallice is nu in balbezit. Gallice schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Klungelig pakt Lucas de bal. Ilev rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lucas. Lucas krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Cavas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Choiński met een snelle inworp. Jasnić geeft de bal voor. Ardenghi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - USA Fighters 0:5

75e minuut.
Cavas rent richting de bal. Jasnić onderschept slim de pass. Jasnić probeert naar een medespeler te passen. Ardenghi rent richting de bal. Ardenghi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Luzzatti rent richting de bal. Choiński onderschept slim de pass. Choiński passt de bal met de wreef. Ardenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardenghi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Murdzak onderschept slim de pass. Murdzak geeft een lange en hoge pass. Ardenghi is nu in balbezit. Ardenghi schiet op doel. Van der Putten maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - USA Fighters 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Missouri City FC 70%, USA Fighters 30%.
Missouri City FC - USA Fighters 0:6