Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:14
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Barabás Hanna
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 8744
Nyíregyháza FC Have-Rock
bari Tactiek M
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 42.2
very good Schieten solid
adequate Passen good
excellent Verdedigen average


2e minuut.
Füsti met een snelle inworp. Castelvecc rent richting de bal. Castelvecc geeft een lange en hoge pass. Fényes rent richting de bal. Fényes haalt uit met een fantastische trap. Morillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Rompek speelt de bal door. Fényes kopt de bal weg. Castelvecc is nu in balbezit. Füsti onderschept slim de pass. Füsti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Daar is Skriba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voştinar probeert naar een medespeler te passen. Skriba heeft problemen om de bal te vangen. Fényes rent richting de bal. Fényes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nyíregyháza FC - Have-Rock 1:0

18e minuut.
Castelvecc is nu in balbezit. Castelvecc geeft een lange en hoge pass. Palata probeert de bal aan de voet te houden. Fényes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fényes draait met de bal, schiet en ... Morillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Gama onderschept slim de pass. Buleatã verovert de bal door een tackle van achteren. Buleatã geeft een hoge lob. Castelvecc is nu in balbezit. Castelvecc schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Feczesin verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Inworp. Gama met de inworp. Feldmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Fényes verovert de bal door een tackle van achteren. Fényes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Fényes raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Janiszewski komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Buleatã heeft problemen om de bal te vangen. Füsti verovert de bal door een tackle van achteren. Castelvecc verovert de bal door een tackle van achteren. Castelvecc geeft een hoge lob. Palata probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nyíregyháza FC - Have-Rock 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nyíregyháza FC 42%, Have-Rock 58%.
Nyíregyháza FC - Have-Rock 2:0

46e minuut.
Daar is Füsti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castelvecc is nu in balbezit. Castelvecc passt de bal zonder na te denken. Füsti rent richting de bal. Füsti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Füsti is nu in balbezit. Buleatã onderschept slim de pass. Buleatã met een sublieme pass. Estatzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Estatzu schiet op doel. Morillo bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nyíregyháza FC - Have-Rock 3:0

78e minuut.
Castelvecc bereikt de bal nog maar net als eerste. Castelvecc geeft de bal voor. Feldmann rent richting de bal. Janiszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Janiszewski haalt uit met een fantastische trap. Morillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Castelvecc probeert naar een medespeler te passen. Feldmann probeert naar een medespeler te passen. Voştinar heeft problemen om de bal te vangen. Janiszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Janiszewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nyíregyháza FC 47%, Have-Rock 53%.
Nyíregyháza FC - Have-Rock 3:0