Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: F.C. GEENE Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 13115
F.C. GEENE F.C. Corvinul
N C 1 Tactiek 00-CT-02
63% Balbezit 37%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.3 gemiddelde waardering 50.1
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen goed
redelijk Verdedigen matig


3e minuut.
Kıratlı probeert naar een medespeler te passen. Vaňa rent richting de bal. Vaňa geeft de bal voor. Kıratlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıratlı draait met de bal, schiet en ... Sârb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kıratlı rent richting de bal. Kıratlı draait met de bal, schiet en ... Sârb maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Vijay speelt de bal door. Armeanca is nu in balbezit. Armeanca speelt de bal door. Kıratlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıratlı schiet op doel. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Oprică met een snelle inworp. Kıratlı is nu in balbezit. Oprică heeft problemen om de bal te vangen. Oprică draait met de bal, schiet en ... Sorescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. GEENE - F.C. Corvinul 0:1

37e minuut.
Sârb probeert de bal met de borst te controleren. Sârb geeft de bal voor. Zăituc rent richting de bal. Kıratlı verovert de bal door een tackle van achteren. Kıratlı draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Vaňa rent richting de bal. Vaňa geeft de bal voor. Kıratlı rent richting de bal. Kıratlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. GEENE - F.C. Corvinul 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. GEENE 52%, F.C. Corvinul 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. GEENE - F.C. Corvinul 1:1

50e minuut.
Coc speelt de bal door. Judele bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıratlı is nu in balbezit. Judele verovert de bal door een tackle van achteren. Judele draait met de bal, schiet en ... Sorescu bokst de bal weg.

53e minuut.
Sorescu controleert de bal met de borst. Sorescu met een sublieme pass. Kıratlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıratlı schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. GEENE - F.C. Corvinul 2:1

55e minuut.
Kıratlı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kıratlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică begaat een overtreding. Oprică krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Armeanca probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zăituc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kıratlı is nu in balbezit. Kıratlı haalt uit met een fantastische trap. Sârb bokst de bal weg. Kıratlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıratlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. GEENE - F.C. Corvinul 3:1

67e minuut.
Inworp. Kıratlı met een snelle inworp. Oprică is nu in balbezit. Oprică schiet op doel. Sorescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Kıratlı kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zăituc met de inworp. Kıratlı rent richting de bal. Kıratlı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. GEENE - F.C. Corvinul 4:1

70e minuut.
Kıratlı met een snelle inworp. Kıratlı is nu in balbezit. Coc begaat een overtreding. Kıratlı wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

76e minuut.
Kıratlı kan de bal niet met de borst controleren. Kıratlı haalt uit met een fantastische trap. Sârb probeert de bal aan de voet te houden. Kıratlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıratlı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Armeanca passt de bal in één keer door. Vaňa probeert naar een medespeler te passen. Ciumak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kıratlı de bal. Kıratlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. GEENE - F.C. Corvinul 5:1

89e minuut.
Inworp. Zăituc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vijay probeert naar een medespeler te passen. Kıratlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıratlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. GEENE - F.C. Corvinul 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. GEENE 48%, F.C. Corvinul 52%.
F.C. GEENE - F.C. Corvinul 6:1