Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:31
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Orkan Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 3672
Orkan Tuborg
gogo Tactiek 3
55% Balbezit 45%
26% Spel op eigen helft 74%
19 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.3 gemiddelde waardering 30.8
solide Schieten redelijk
matig Passen redelijk
goed Verdedigen slecht


4e minuut.
Ewertowski met een snelle inworp. Couturier is nu in balbezit. Szwarczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Rzędzian bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzędzian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Ewertowski passt de bal met de wreef. Pană met een sublieme pass. Stadnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadnik schiet op doel. Graczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - Tuborg 0:1

13e minuut.
Trela geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Dymacz de bal onder controle te krijgen. Bujtor kopt de bal weg. Rzędzian is nu in balbezit. Rzędzian haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Orkan - Tuborg 1:1

23e minuut.
Stadnik is nu in balbezit. Kasica verovert de bal door een tackle van achteren. Kasica passt de bal in één keer door. Giertych is nu in balbezit. Giertych passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orkan 21%, Tuborg 79%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Orkan - Tuborg 1:1

46e minuut.
Zamcur komt het veld opgelopen. Lascu komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Inworp. Łatczewski komt het veld opgelopen. Kaiser komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Furtek verovert de bal door een tackle van achteren. Furtek geeft de bal voor. Zamcur bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamcur schiet op doel. Hermanowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Szwarczewski is nu in balbezit. Szwarczewski geeft de bal voor. Trela heeft problemen om de bal te vangen. Lascu is nu in balbezit. Lascu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pană met een snelle inworp. Roberts met een sublieme pass. Stadnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadnik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Kaiser met de inworp. Petschovschi rent richting de bal. Met opzet legt Furtek zijn tegenspeler op de grond. Furtek is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

72e minuut.
Roberts met de inworp. Stadnik rent richting de bal. Bujtor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bujtor krijgt een gele kaart. Stadnik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pană met een snel genomen vrije trap. Daar is Stadnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stadnik draait met de bal, schiet en ... Graczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Giertych bereikt de bal nog maar net als eerste. Łatczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łatczewski passt de bal met de wreef. Zamcur rent richting de bal. Zamcur haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Ewertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewertowski geeft een hoge lob. Zamcur is nu in balbezit. Zamcur draait met de bal, schiet en ... Hermanowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - Tuborg 2:1

76e minuut.
Zamcur is nu in balbezit. Inworp. Ewertowski met de inworp. Zamcur bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamcur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - Tuborg 3:1

81e minuut.
Roberts met een snelle inworp. Kasica rent richting de bal. Stadnik onderschept slim de pass. Stadnik draait met de bal, schiet en ... Graczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - Tuborg 3:2

84e minuut.
Klawikowski passt de bal zonder na te denken. Hermanowski met een sublieme pass. Bujtor geeft een hoge lob. Zamcur is nu in balbezit. Zamcur draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - Tuborg 4:2

90e minuut.
Bujtor rent richting de bal. Bujtor geeft de bal voor. Daar is Banialis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamcur bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamcur draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orkan 32%, Tuborg 68%.
Orkan - Tuborg 4:2