Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 21:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: WISLOKA 1908 DEBICA Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4643
WISLOKA 1908 DEBICA Huragan Wojska
nova1 Tactiek 442 v3.1
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
25 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
62.2 gemiddelde waardering 40.4
excellent Schieten good
excellent Passen average
very good Verdedigen good


13e minuut.
Românaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Românaş de bal. Românaş geeft de bal voor. Fernández Santos maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

15e minuut.
Românaş geeft een lange en hoge pass. Amuado kopt de bal weg. Komoda rent richting de bal. Fernández Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Santos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Amuado passt de bal zonder na te denken. Komoda rent richting de bal. Komoda geeft een hoge lob. Daar is Fernández Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Santos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Urani verovert de bal door een tackle van achteren. Adamantidis rent richting de bal. Amuado speelt de bal door. Fernández Santos rent richting de bal. Fernández Santos haalt uit met een fantastische trap. Lavín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Jelonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonkowski met een sublieme pass. Komoda geeft de bal voor. Fernández Santos is nu in balbezit. Fernández Santos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WISLOKA 1908 DEBICA - Huragan Wojska 1:0

33e minuut.
Pełka geeft een hoge lob. Românaş is nu in balbezit. Românaş met een sublieme pass. Daar is Fernández Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Santos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Harlem geeft de bal voor. Chávez is nu in balbezit. Chávez geeft een lange en hoge pass. Românaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Românaş schiet op doel. Lavín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Quốc Văn heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Santos haalt uit met een fantastische trap. Lavín maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
WISLOKA 1908 DEBICA - Huragan Wojska 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WISLOKA 1908 DEBICA 40%, Huragan Wojska 60%.
WISLOKA 1908 DEBICA - Huragan Wojska 2:0

46e minuut.
Fernández Santos speelt de bal door. Românaş rent richting de bal. Românaş met een sublieme pass. Amuado bereikt de bal nog maar net als eerste. Amuado haalt uit met een fantastische trap. Lavín bokst de bal weg.

49e minuut.
Lavín speelt de bal door. Adamantidis is nu in balbezit. Amuado verovert de bal door een tackle van achteren. Amuado geeft een hoge lob. Fernández Santos springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
WISLOKA 1908 DEBICA - Huragan Wojska 3:0

52e minuut.
Fernández Santos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cardoso komt het veld opgelopen. Lavín met een harde bal richting middenveld. Buzea rent richting de bal. Buzea speelt de bal door. Enjamio bereikt de bal nog maar net als eerste. Enjamio haalt uit met een fantastische trap. Zająkała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Quốc Văn geeft een lange en hoge pass. Românaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Românaş probeert naar een medespeler te passen. Cardoso heeft problemen om de bal te vangen. Cardoso haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Chávez rent richting de bal. Chávez geeft een hoge lob. Harlem kan de bal niet met de borst controleren. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso draait met de bal, schiet en ... Lavín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Doeltrap. Lavín trapt de bal weg van het doel. Komoda kopt de bal weg. Românaş heeft problemen om de bal te vangen. Românaş geeft een hoge lob. Lavín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Cardoso de bal. Amuado is nu in balbezit. Amuado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WISLOKA 1908 DEBICA - Huragan Wojska 4:0

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Briscariu de bal onder controle te krijgen. Amuado is nu in balbezit. Amuado passt de bal met de wreef. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Amuado bereikt de bal nog maar net als eerste. Amuado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Urani geeft de bal voor. Inworp. Jelonkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Komoda geeft de bal voor. Cardoso krijgt zijn hoofd ertegen. Lavín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Quốc Văn rent richting de bal. Quốc Văn geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amuado met een snelle inworp. Jelonkowski geeft een hoge lob. Lavín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Pedroza passt de bal zonder na te denken. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Komoda. Komoda krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Enjamio de bal onder controle te krijgen. Briscariu is nu in balbezit. Komoda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Komoda krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

76e minuut.
Jelonkowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Românaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Românaş geeft een hoge lob. Cardoso krijgt zijn hoofd ertegen. Lavín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WISLOKA 1908 DEBICA - Huragan Wojska 5:0

79e minuut.
Buzea speelt de bal door. Asaro is nu in balbezit. Jelonkowski begaat een overtreding. Asaro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pedroza neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Românaş rent richting de bal. Românaş passt de bal zonder na te denken. Cardoso heeft problemen om de bal te vangen. Cardoso draait met de bal, schiet en ... Lavín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WISLOKA 1908 DEBICA - Huragan Wojska 6:0

89e minuut.
Daar is Pełka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pełka geeft de bal voor. Urani heeft problemen om de bal te vangen. Cardoso rent richting de bal. Cardoso haalt uit met een fantastische trap. Lavín bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WISLOKA 1908 DEBICA 39%, Huragan Wojska 61%.
WISLOKA 1908 DEBICA - Huragan Wojska 6:0