Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:16
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Stadiono Gino Donè Paro
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4932
Socialisma Teamo A-Pulp
come al campino Tactiek UnDosTres
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 53.5
solid Schieten excellent
very good Passen very good
poor Verdedigen good


4e minuut.
Coral is nu in balbezit. Coral met een sublieme pass. Stelzer rent richting de bal. Coral bereikt de bal nog maar net als eerste. Coral schiet op doel. Quang Hòa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Baso geeft een lange en hoge pass. Coral bereikt de bal nog maar net als eerste. Coral heeft problemen om de bal te vangen. Coral schiet op doel. Quang Hòa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Córdoba speelt de bal door. Tuấn Tú speelt de bal door. Valverde is nu in balbezit. Córdoba is nu in balbezit. Córdoba draait met de bal, schiet en ... Dugalija probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Córdoba is nu in balbezit. Riccardo probeert naar een medespeler te passen. Stelzer heeft problemen om de bal te vangen. Coral rent richting de bal. Coral draait met de bal, schiet en ... Quang Hòa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Coral bereikt de bal nog maar net als eerste. Coral haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Socialisma Teamo - A-Pulp 0:1

28e minuut.
Córdoba kopt de bal weg. Alba probeert de bal aan de voet te houden. Coral bereikt de bal nog maar net als eerste. Coral haalt uit met een fantastische trap. Quang Hòa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Alba rent richting de bal. Riccardo verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Hòa met een sublieme pass. Córdoba is nu in balbezit. Córdoba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Coral met de inworp. Córdoba rent richting de bal. Riccardo onderschept slim de pass. Coral bereikt de bal nog maar net als eerste. Coral draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Stelzer is nu in balbezit. Stelzer passt de bal zonder na te denken. Coral is nu in balbezit. Coral haalt uit met een fantastische trap. Quang Hòa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Socialisma Teamo - A-Pulp 0:2

43e minuut.
Klungelig pakt Bernal de bal. Bernal passt de bal in één keer door. Dugalija probeert naar een medespeler te passen. Coral is nu in balbezit. Coral draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Socialisma Teamo 56%, A-Pulp 44%.
Socialisma Teamo - A-Pulp 0:2

46e minuut.
Hoddle komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Quang Hòa probeert de bal aan de voet te houden. Coral bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibarra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Coral raakt geblesseerd tijdens het duel. Coral neemt de penalty, wat een uithaal! Quang Hòa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Alba haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Hoddle trapt de bal weg van het doel. Coral rent richting de bal. Coral draait met de bal, schiet en ... Quang Hòa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Coral bereikt de bal nog maar net als eerste. Coral haalt uit met een fantastische trap. Quang Hòa bokst de bal weg.

64e minuut.
Inworp. Gromek komt het veld opgelopen. Bartolo komt het veld opgelopen. Téllez komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Hoddle trapt de bal weg van het doel. Gromek kan de bal niet met de borst controleren. Alba is nu in balbezit. Gromek onderschept slim de pass. Gromek draait met de bal, schiet en ... Quang Hòa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gromek is nu in balbezit. Gromek schiet op doel. Quang Hòa probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Stelzer rent richting de bal. Stelzer met een sublieme pass. Baso met een sublieme pass. Gromek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Socialisma Teamo 61%, A-Pulp 39%.
Socialisma Teamo - A-Pulp 0:2