Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:48
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Czarne Diabły Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 14221
Czarne Diabły ZKS Zamovia Zameczek
5-2-1-2 Tactiek 5-2-1-2
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 8
62.3 gemiddelde waardering 69.2
excellent Schieten outstanding
formidable Passen formidable
brilliant Verdedigen incredible


11e minuut.
Ziomkowski heeft problemen om de bal te vangen. Masajada is nu in balbezit. Ziomkowski onderschept slim de pass. Ziomkowski geeft een lange en hoge pass. Tompson maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Masajada rent richting de bal. Masajada geeft de bal voor. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado geeft een lange en hoge pass. Berliński springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quesada met de inworp. Pośpiech geeft de bal voor. Ziomkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziomkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Quesada geeft de bal voor. Tompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvim schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Alvim krijgt een gele kaart. Tompson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tylas wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Machado rent richting de bal. Machado speelt de bal door. Rooney is nu in balbezit. Rooney haalt uit met een fantastische trap. Piwownik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Diabły - ZKS Zamovia Zameczek 0:1

29e minuut.
Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado probeert naar een medespeler te passen. Rooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Rooney haalt uit met een fantastische trap. Piwownik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Diabły - ZKS Zamovia Zameczek 0:2

35e minuut.
Masajada met een snelle inworp. Quesada rent richting de bal. Berliński onderschept slim de pass. Berliński draait met de bal, schiet en ... Piwownik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Diabły - ZKS Zamovia Zameczek 0:3

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Patzas met een snelle inworp. Machado geeft de bal voor. Berliński rent richting de bal. Berliński draait met de bal, schiet en ... Piwownik bokst de bal weg.

38e minuut.
Klungelig pakt Machado de bal. Fontora onderschept slim de pass. Przymorski verovert de bal door een tackle van achteren. Przymorski geeft een hoge lob. Rooney maakt een snoekduik en kopt de bal. Piwownik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Soria is nu in balbezit. Berliński verovert de bal door een tackle van achteren. Berliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Diabły - ZKS Zamovia Zameczek 0:4

39e minuut.
Daar is Tompson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziomkowski rent richting de bal. Przymorski verovert de bal door een tackle van achteren. Tompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Tompson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Przymorski onderschept slim de pass. Przymorski probeert naar een medespeler te passen. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado geeft een lange en hoge pass. Berliński krijgt zijn hoofd ertegen. Piwownik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarne Diabły 53%, ZKS Zamovia Zameczek 47%.
Czarne Diabły - ZKS Zamovia Zameczek 0:4

47e minuut.
Alvim bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvim geeft de bal voor. Machado is nu in balbezit. Machado geeft een hoge lob. Rooney maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Berliński rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Diabły - ZKS Zamovia Zameczek 0:5

53e minuut.
Masajada geeft een hoge lob. Rooney kopt de bal weg. Berliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rooney is nu in balbezit. Rooney haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Pośpiech is nu in balbezit. Pośpiech geeft de bal voor. Tompson kopt de bal weg. Ziomkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziomkowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Przymorski passt de bal zonder na te denken. Machado rent richting de bal. Machado passt de bal zonder na te denken. Rooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Rooney haalt uit met een fantastische trap. Piwownik bokst de bal weg. Berliński is nu in balbezit. Berliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Diabły - ZKS Zamovia Zameczek 0:6

65e minuut.
Ziomkowski probeert naar een medespeler te passen. Tompson rent richting de bal. Rooney tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rooney krijgt een gele kaart. Tompson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fontora zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pośpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Pośpiech geeft de bal voor. Ziomkowski springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Quesada met een sublieme pass. Pośpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Duda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Duda krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Machado rent richting de bal. Machado passt de bal met de wreef. Rooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Rooney draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Deon de bal onder controle te krijgen. Piwownik bokst de bal weg. Berliński rent richting de bal. Berliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Diabły - ZKS Zamovia Zameczek 0:7

80e minuut.
Przymorski passt de bal in één keer door. Machado rent richting de bal. Machado met een sublieme pass. Rooney rent richting de bal. Rooney draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Berliński is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Piwownik niet meer kan verder spelen. McGeady komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Quesada passt de bal in één keer door. Duda verovert de bal door een tackle van achteren. Pośpiech is nu in balbezit. Pośpiech geeft een hoge lob. Ziomkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Diabły - ZKS Zamovia Zameczek 1:7

87e minuut.
Rooney kopt de bal weg. Szynalewski met een sublieme pass. Daar is Przecherka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berliński rent richting de bal. Berliński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Tompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvim verovert de bal door een tackle van achteren. Alvim passt de bal in één keer door. Machado is nu in balbezit. Machado geeft een hoge lob. McGeady verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rooney rent richting de bal. Rooney draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Diabły - ZKS Zamovia Zameczek 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarne Diabły 46%, ZKS Zamovia Zameczek 54%.
Czarne Diabły - ZKS Zamovia Zameczek 1:8