Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 FC Yety
Balanced Tactiek 1978
63% Balbezit 37%
32% Spel op eigen helft 68%
18 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
51.4 gemiddelde waardering 33.5
uitstekend Schieten matig
goed Passen matig
zeer goed Verdedigen slecht


7e minuut.
Simion verovert de bal door een tackle van achteren. Buia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia passt de bal met de wreef. Sierant geeft de bal voor. Filipoiu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Lankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lankiewicz geeft een lange en hoge pass. Aplea heeft problemen om de bal te vangen. Filipoiu is nu in balbezit. Filipoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Fiutka is nu in balbezit. Fiutka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mircea met een snelle inworp. Godri geeft de bal voor. Fiutka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Sierant rent richting de bal. Sierant geeft een hoge lob. Carabaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabaş haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Andreescu de bal onder controle te krijgen. Paal! Mengenli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Buia passt de bal zonder na te denken. Sierant rent richting de bal. Sierant passt de bal in één keer door. Filipoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipoiu schiet op doel. Mengenli bokst de bal weg. Carabaş rent richting de bal. Carabaş haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Andreescu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 - FC Yety 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 36%, FC Yety 64%.
F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 - FC Yety 1:0

52e minuut.
Daar is Burgoci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burgoci passt de bal zonder na te denken. Sierant bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierant geeft een hoge lob. Carabaş krijgt zijn hoofd ertegen. Mengenli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Magowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Magowski met een sublieme pass. Lankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lankiewicz geeft een hoge lob. Filipoiu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 - FC Yety 2:0

63e minuut.
Szmulewicz met een sublieme pass. Lankiewicz is nu in balbezit. Lankiewicz passt de bal in één keer door. Carabaş is nu in balbezit. Carabaş draait met de bal, schiet en ... Mengenli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Ulmeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filipoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipoiu haalt uit met een fantastische trap. Mengenli bokst de bal weg. Paal!

66e minuut.
Klungelig pakt Magowski de bal. Năftănăilă rent richting de bal. Năftănăilă passt de bal zonder na te denken. Cristinel rent richting de bal. Cristinel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Filipoiu rent richting de bal. Andreescu probeert de bal met de borst te controleren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lankiewicz neemt de hoekschop. Ulmeanu kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Filipoiu rent richting de bal. Filipoiu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Stolpe verovert de bal door een tackle van achteren. Stolpe geeft een lange en hoge pass. Ulmeanu probeert de bal met de borst te controleren. Filipoiu is nu in balbezit. Filipoiu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 28%, FC Yety 72%.
F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 - FC Yety 2:0