Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 18:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Barcelona Borsa 07 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1891
F.C.M. BORSA FC Jmekerii
Special mumu :D Tactiek 442(1)
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
44 gemiddelde waardering 35.6
formidabel Schieten goed
redelijk Passen matig
zwak Verdedigen matig


1e minuut.
Poulain rent richting de bal. Daar is Sakho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poulain is nu in balbezit. Sakho rent richting de bal. Sakho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Doeltrap. Docan met een harde bal richting middenveld. Arghezi kopt de bal weg. Duch rent richting de bal. Duch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Klungelig pakt Airinei de bal. Duch bereikt de bal nog maar net als eerste. Foxton rent richting de bal. Foxton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. BORSA - FC Jmekerii 0:1

8e minuut.
Fokas rent richting de bal. Fokas geeft een lange en hoge pass. Poulain kopt de bal weg. Sakho rent richting de bal. Sakho draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C.M. BORSA - FC Jmekerii 1:1

22e minuut.
Rampouch rent richting de bal. Balsam verovert de bal door een tackle van achteren. Balsam speelt de bal door. Clausen geeft een lange en hoge pass. Poulain bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. BORSA - FC Jmekerii 2:1

25e minuut.
Fokas kopt de bal weg. Balsam is nu in balbezit. Poulain rent richting de bal. Poulain haalt uit met een fantastische trap. Docan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. BORSA - FC Jmekerii 3:1

29e minuut.
Navarro Pedrós bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Pedrós geeft een hoge lob. Skouloudis kopt de bal weg. Foxton is nu in balbezit. Foxton haalt uit met een fantastische trap. Belea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arghezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghezi geeft de bal voor. Daar is Poulain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poulain haalt uit met een fantastische trap. Docan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. BORSA - FC Jmekerii 4:1

34e minuut.
Dumitraşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Airinei rent richting de bal. Airinei geeft een hoge lob. Sakho heeft problemen om de bal te vangen. Sakho haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Poulain rent richting de bal. Poulain schiet op doel. Docan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. BORSA - FC Jmekerii 5:1

36e minuut.
Daar is Sanmiguel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanmiguel onderschept slim de pass. Clausen is nu in balbezit. Clausen geeft de bal voor. Poulain is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Balsam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Airinei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Airinei passt de bal zonder na te denken. Fokas geeft een lange en hoge pass. Poulain maakt een snoekduik en kopt de bal. Docan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Dubuisson rent richting de bal. Dubuisson passt de bal met de wreef. Duch is nu in balbezit. Duch haalt uit met een fantastische trap. Belea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Clausen geeft de bal voor. Daar is Rampouch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poulain is nu in balbezit. Poulain haalt uit met een fantastische trap. Docan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.M. BORSA 41%, FC Jmekerii 59%.
F.C.M. BORSA - FC Jmekerii 5:1

50e minuut.
Skouloudis passt de bal met de wreef. Foxton is nu in balbezit. Foxton passt de bal met de wreef. Duch is nu in balbezit. Duch draait met de bal, schiet en ... Belea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Airinei geeft een hoge lob. Sakho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakho passt de bal in één keer door. Clausen rent richting de bal. Clausen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Docan probeert naar een medespeler te passen. Sterjovski kopt de bal weg. Klungelig pakt Arghezi de bal. Foxton bereikt de bal nog maar net als eerste. Foxton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Fokas rent richting de bal. Dubuisson onderschept slim de pass. Dubuisson geeft een hoge lob. Duch bereikt de bal nog maar net als eerste. Duch schiet op doel. Belea bokst de bal weg.

63e minuut.
Pătru verovert de bal door een tackle van achteren. Pătru geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Clausen met een snelle inworp. Fokas geeft een lange en hoge pass. Docan bokst de bal weg.

65e minuut.
Negoiu is nu in balbezit. Dubuisson onderschept slim de pass. Dubuisson speelt de bal door. Duch is nu in balbezit. Duch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Neag geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dubuisson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duch rent richting de bal. Duch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Sanmiguel probeert naar een medespeler te passen. Foxton is nu in balbezit. Met opzet legt Dumitraşcu zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Dumitraşcu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Dumitraşcu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Foxton is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lupulesku zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Foxton bereikt de bal nog maar net als eerste. Foxton schiet op doel. Belea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Fokas rent richting de bal. Fokas passt de bal in één keer door. Clausen bereikt de bal nog maar net als eerste. Clausen geeft een hoge lob. Poulain springt en kopt de bal. Docan bokst de bal weg.

79e minuut.
Balsam probeert naar een medespeler te passen. Daar is Airinei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Airinei geeft de bal voor. Poulain rent richting de bal. Poulain haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Fokas verovert de bal door een tackle van achteren. Fokas geeft de bal voor. Poulain controleert de bal met de borst. Sakho rent richting de bal. Sakho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. BORSA - FC Jmekerii 6:1

84e minuut.
Airinei heeft problemen om de bal te vangen. Airinei geeft een lange en hoge pass. Daar is Sterjovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poulain is nu in balbezit. Poulain draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Skouloudis passt de bal zonder na te denken. Foxton bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Negoiu krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Fokas heeft problemen om de bal te vangen. Navarro Pedrós is nu in balbezit. Navarro Pedrós geeft een lange en hoge pass. Duch bereikt de bal nog maar net als eerste. Duch haalt uit met een fantastische trap. Belea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Foxton rent richting de bal. Foxton haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. BORSA - FC Jmekerii 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.M. BORSA 53%, FC Jmekerii 47%.
F.C.M. BORSA - FC Jmekerii 6:2