Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:14
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Meidl FC Pápa Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 7130
Meidl FC Pápa DSI-SC
RossiDEF Tactiek Mc`Scsesző
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
56.4 gemiddelde waardering 67
zeer goed Schieten uitmuntend
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Kemenes geeft de bal voor. Pruban rent richting de bal. Kemenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban verovert de bal door een tackle van achteren. Pruban haalt uit met een fantastische trap. Gorczyca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Demel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cserhalmi de bal. Stehle rent richting de bal. Grabarek controleert de bal met de borst. Grabarek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Mäkitie kopt de bal weg. Daar is Stehle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stehle draait met de bal, schiet en ... Gorczyca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Wyczałkowski geeft de bal voor. Grabarek kopt de bal weg. Pruban rent richting de bal. Pruban draait met de bal, schiet en ... Gorczyca probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Wyczałkowski met de inworp. Gaddato met een sublieme pass. Stehle rent richting de bal. Stehle schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meidl FC Pápa - DSI-SC 0:1

16e minuut.
Cserhalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserhalmi geeft de bal voor. Sousa kan de bal niet met de borst controleren. Grabarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarek schiet op doel. Gorczyca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stehle rent richting de bal. Stehle haalt uit met een fantastische trap. Gorczyca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Meidl FC Pápa - DSI-SC 0:2

23e minuut.
Salvelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvelli passt de bal in één keer door. Grabarek rent richting de bal. Grabarek schiet op doel. Gorczyca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Meidl FC Pápa - DSI-SC 0:3

25e minuut.
Preda heeft problemen om de bal te vangen. Gaddato bereikt de bal nog maar net als eerste. Preda begaat een overtreding. Preda krijgt een gele kaart. Gaddato is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gaddato zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Grabarek springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Koczka met een sublieme pass. Grabarek is nu in balbezit. Stehle is nu in balbezit. Grabarek rent richting de bal. Grabarek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pruban is nu in balbezit. Pruban passt de bal met de wreef. Gaddato met een sublieme pass. Grabarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarek draait met de bal, schiet en ... Gorczyca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Gaddato probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salvelli is nu in balbezit. Salvelli passt de bal in één keer door. Stehle bereikt de bal nog maar net als eerste. Stehle draait met de bal, schiet en ... Gorczyca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pruban is nu in balbezit. Pruban schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Mäkitie geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kargus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grabarek rent richting de bal. Grabarek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Stehle is nu in balbezit. Stehle geeft de bal voor. Cserhalmi is nu in balbezit. Grabarek onderschept slim de pass. Grabarek haalt uit met een fantastische trap. Gorczyca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Legrá onderschept slim de pass. Legrá passt de bal zonder na te denken. Alioti probeert naar een medespeler te passen. Preda rent richting de bal. Preda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Gekov de bal. Gekov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Meidl FC Pápa - DSI-SC 1:3

45e minuut.
Grabarek rent richting de bal. Gaddato rent richting de bal. Gaddato passt de bal in één keer door. Stehle bereikt de bal nog maar net als eerste. Stehle schiet op doel. Gorczyca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stehle probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wyczałkowski de bal. Wyczałkowski probeert naar een medespeler te passen. Grabarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meidl FC Pápa 66%, DSI-SC 34%.
Meidl FC Pápa - DSI-SC 1:3

50e minuut.
Salvelli heeft problemen om de bal te vangen. Salvelli geeft een hoge lob. Grabarek rent richting de bal. Grabarek draait met de bal, schiet en ... Gorczyca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meidl FC Pápa - DSI-SC 1:4

56e minuut.
Labarca rent richting de bal. Kargus verovert de bal door een tackle van achteren. Kargus geeft de bal voor. Grabarek rent richting de bal. Grabarek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Klungelig pakt Demel de bal. Oliva is nu in balbezit. Oliva geeft de bal voor. Preda is nu in balbezit. Preda schiet op doel. Burcsa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Demel geeft de bal voor. Pruban controleert de bal met de borst. Kargus speelt de bal door. Grabarek is nu in balbezit. Grabarek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grabarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarek schiet op doel. Gorczyca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Mäkitie geeft een hoge lob. Inworp. Kargus met een snelle inworp. Grabarek is nu in balbezit. Grabarek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Koczka geeft een lange en hoge pass. Mäkitie probeert de bal met de borst te controleren. Grabarek verovert de bal door een tackle van achteren. Grabarek haalt uit met een fantastische trap. Gorczyca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meidl FC Pápa - DSI-SC 1:5

66e minuut.
Kemenes geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kargus met een snelle inworp. Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Gorczyca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kargus geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Cserhalmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grabarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarek haalt uit met een fantastische trap. Gorczyca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meidl FC Pápa - DSI-SC 1:6

67e minuut.
Preda bereikt de bal nog maar net als eerste. Preda passt de bal in één keer door. Sousa is nu in balbezit. Stehle rent richting de bal. Stehle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Legrá passt de bal in één keer door. Labarca speelt de bal door. Alioti bereikt de bal nog maar net als eerste. Alioti passt de bal met de wreef. Preda is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Inworp. Kargus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kemenes rent richting de bal. Pruban verovert de bal door een tackle van achteren. Pruban schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Kemenes onderschept slim de pass. Kemenes geeft de bal voor. Demel controleert de bal met de borst. Oliva is nu in balbezit. Oliva haalt uit met een fantastische trap. Burcsa bokst de bal weg. Antognozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Antognozzi geeft een hoge lob. Kargus geeft een hoge lob. Grabarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarek draait met de bal, schiet en ... Gorczyca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stehle rent richting de bal. Stehle haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban schiet op doel. Gorczyca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Kargus rent richting de bal. Kargus passt de bal met de wreef. Pruban heeft problemen om de bal te vangen. Pruban schiet op doel. Gorczyca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meidl FC Pápa - DSI-SC 1:7

85e minuut.
Kargus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grabarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarek geeft de bal voor. Stehle is nu in balbezit. Stehle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Kargus met de inworp. Kemenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grabarek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meidl FC Pápa 70%, DSI-SC 30%.
Meidl FC Pápa - DSI-SC 1:7