Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: LILIACUL Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 5131
LILIACUL DANFC
433nou Tactiek cfa mirror
50% Balbezit 50%
68% Spel op eigen helft 32%
10 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
65.7 gemiddelde waardering 64.2
formidable Schieten excellent
solid Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


1e minuut.
Khắc Cường geeft de bal voor. Zdun speelt de bal door. Khắc Cường kopt de bal weg. Trường Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Nam haalt uit met een fantastische trap. Zdun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Gheţea passt de bal zonder na te denken. Pałkus met een sublieme pass. Daar is Skyrianoglou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skyrianoglou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LILIACUL - DANFC 0:1

8e minuut.
Gjokutaj speelt de bal door. Nitti bereikt de bal nog maar net als eerste. Nitti passt de bal met de wreef. Kałuża bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałuża schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Bolaño probeert naar een medespeler te passen. Yano rent richting de bal. Yano passt de bal zonder na te denken. Oberberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberberg schiet op doel. Zdun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Trường Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. De Graef verovert de bal door een tackle van achteren. De Graef geeft de bal voor. Gjokutaj probeert de bal aan de voet te houden. Kałuża springt en kopt de bal. Boca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Skyrianoglou draait met de bal, schiet en ... Melinte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kałuża rent richting de bal. Kałuża schiet op doel. Marina probeert de bal aan de voet te houden. Boca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Khắc Cường geeft de bal voor. Bolaño kopt de bal weg. Storace geeft de bal voor. Skyrianoglou is nu in balbezit. Skyrianoglou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Daar is Pałkus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pałkus speelt de bal door. Skyrianoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Skyrianoglou schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina geeft de bal voor. Daar is Figueroa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oberberg rent richting de bal. Oberberg haalt uit met een fantastische trap. Zdun bokst de bal weg.

33e minuut.
Melinte kopt de bal weg. Gheţea heeft problemen om de bal te vangen. Gheţea geeft de bal voor. Khắc Cường is nu in balbezit. Khắc Cường geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Pałkus verovert de bal door een tackle van achteren. Pałkus probeert naar een medespeler te passen. Kałuża bereikt de bal nog maar net als eerste. Skyrianoglou is nu in balbezit. Skyrianoglou schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Gheţea speelt de bal door. Nitti bereikt de bal nog maar net als eerste. Nitti passt de bal in één keer door. Kałuża is nu in balbezit. Kałuża schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LILIACUL 63%, DANFC 37%.
LILIACUL - DANFC 0:1

50e minuut.
Pałkus is nu in balbezit. Pałkus passt de bal met de wreef. Gjokutaj met een sublieme pass. Kałuża is nu in balbezit. Kałuża haalt uit met een fantastische trap. Boca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Marina maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Trường Nam kopt de bal weg. Khắc Cường heeft problemen om de bal te vangen. Khắc Cường geeft de bal voor. Yano springt en kopt de bal. Zdun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Kałuża is nu in balbezit. Sinovčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinovčić geeft een lange en hoge pass. De Graef geeft een lange en hoge pass. Skyrianoglou krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Khắc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nitti neemt de hoekschop. Kałuża is nu in balbezit. Kałuża draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Mateescu rent richting de bal. Mateescu passt de bal in één keer door. Nitti is nu in balbezit. Nitti geeft een hoge lob. Kałuża springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Pirela probeert naar een medespeler te passen. Khắc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Cường passt de bal met de wreef. Trường Nam rent richting de bal. Trường Nam schiet op doel. Zdun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Nitti onderschept slim de pass. Nitti geeft een hoge lob. Kałuża kopt de bal weg. Skyrianoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Skyrianoglou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Boca met een harde bal richting middenveld. Gheţea speelt de bal door. Trường Nam rent richting de bal. Trường Nam schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt De Graef de bal. Trường Nam is nu in balbezit. Trường Nam schiet op doel. Zdun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Nitti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirela begaat een overtreding. Nitti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gjokutaj zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nitti kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kałuża bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałuża draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LILIACUL - DANFC 0:2

82e minuut.
Gheţea passt de bal zonder na te denken. Pałkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałkus passt de bal met de wreef. Kałuża bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałuża schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Gheţea kopt de bal weg. Gjokutaj kan de bal niet met de borst controleren. Gjokutaj speelt de bal door. Kałuża rent richting de bal. Kałuża schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Gjokutaj rent richting de bal. Gjokutaj passt de bal met de wreef. Daar is Nitti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nitti geeft de bal voor. Skyrianoglou krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
LILIACUL - DANFC 0:3

86e minuut.
Pałkus probeert naar een medespeler te passen. Nitti is nu in balbezit. Nitti passt de bal in één keer door. Skyrianoglou is nu in balbezit. Skyrianoglou draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Saviano kopt de bal weg. Gheţea kan de bal niet met de borst controleren. Mateescu met een sublieme pass. Skyrianoglou is nu in balbezit. Skyrianoglou geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LILIACUL 74%, DANFC 26%.
LILIACUL - DANFC 0:3