Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Boillat`s Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 12016
Boillat`s FC Pancho
Bad_test Tactiek Neu2023
34% Balbezit 66%
88% Spel op eigen helft 12%
1 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.3 gemiddelde waardering 59.9
solid Schieten formidable
good Passen formidable
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Thurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Wardziński begaat een overtreding. Thurre is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Herzig zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Roussey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lechner is nu in balbezit. Lechner schiet op doel. Adamović bokst de bal weg.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aplanalp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Röthlisberger controleert de bal met de borst. Thurre rent richting de bal. Thurre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Klungelig pakt Herzig de bal. Zurbuchen speelt de bal door. Hetényi rent richting de bal. Hetényi geeft een lange en hoge pass. Thurre maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Passani probeert de bal met de borst te controleren. Passani passt de bal zonder na te denken. Hetényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hetényi geeft een hoge lob. Thurre springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Zurbuchen geeft een hoge lob. Röthlisberger kopt de bal weg. Toro met een sublieme pass. Lechner rent richting de bal. Lechner haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Hetényi heeft problemen om de bal te vangen. Hetényi geeft de bal voor. Tissot heeft problemen om de bal te vangen. Thurre rent richting de bal. Thurre haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Morisod geeft een lange en hoge pass. Thurre kopt de bal weg. Hetényi rent richting de bal. Hetényi geeft een lange en hoge pass. Lechner maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boillat`s - FC Pancho 0:1

21e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Adamović niet meer kan verder spelen. Bobeş komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Inworp. Zurbuchen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lechner rent richting de bal. Lechner schiet op doel. Bobeş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boillat`s - FC Pancho 0:2

26e minuut.
Hetényi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tissot de bal. Thurre rent richting de bal. Thurre draait met de bal, schiet en ... Bobeş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boillat`s - FC Pancho 0:3

28e minuut.
Herzig speelt de bal door. Hetényi geeft een hoge lob. Lechner is nu in balbezit. Lechner haalt uit met een fantastische trap. Bobeş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boillat`s - FC Pancho 0:4

30e minuut.
Röthlisberger geeft een lange en hoge pass. Wiankowski kopt de bal weg. Hetényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hetényi geeft de bal voor. Thurre maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

45e minuut.
Herzig rent richting de bal. Zurbuchen geeft een lange en hoge pass. Lechner kopt de bal weg. Thurre is nu in balbezit. Thurre haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boillat`s 85%, FC Pancho 15%.
Boillat`s - FC Pancho 0:4

53e minuut.
Wiankowski geeft een hoge lob. Gastón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lechner is nu in balbezit. Lechner haalt uit met een fantastische trap. Bobeş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boillat`s - FC Pancho 0:5

59e minuut.
Wiankowski is nu in balbezit. Wiankowski passt de bal met de wreef. Hetényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hetényi geeft een hoge lob. Thurre springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Hetényi speelt de bal door. Herzig rent richting de bal. Herzig geeft een lange en hoge pass. Thurre maakt een snoekduik en kopt de bal. Bobeş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Herzig bereikt de bal nog maar net als eerste. Herzig passt de bal in één keer door. Hetényi rent richting de bal. Hetényi geeft een hoge lob. Thurre maakt een snoekduik en kopt de bal. Bobeş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Wiankowski rent richting de bal. Wiankowski geeft een hoge lob. Thurre kopt de bal weg. Lechner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechner draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Boillat`s - FC Pancho 0:6

67e minuut.
Tissot geeft een hoge lob. Zurbuchen speelt de bal door. Hetényi is nu in balbezit. Hetényi geeft de bal voor. Thurre springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lechner rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boillat`s - FC Pancho 0:7

70e minuut.
Wiankowski passt de bal met de wreef. Hetényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hetényi probeert naar een medespeler te passen. Herzig bereikt de bal nog maar net als eerste. Herzig schiet op doel. Bobeş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Passani passt de bal in één keer door. Hetényi is nu in balbezit. Hetényi passt de bal in één keer door. Herzig is nu in balbezit. Herzig haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Hetényi verovert de bal door een tackle van achteren. Hetényi probeert naar een medespeler te passen. Herzig is nu in balbezit. Herzig geeft de bal voor. Lechner maakt een snoekduik en kopt de bal. Bobeş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Thurre is nu in balbezit. Thurre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boillat`s - FC Pancho 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boillat`s 90%, FC Pancho 10%.
Boillat`s - FC Pancho 0:8