Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:14
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Csengődi SE Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 6055
Csengődi SE NNRAS
bombastic Tactiek Kutyataktika
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 4
42.9 gemiddelde waardering 45.2
goed Schieten goed
goed Passen solide
matig Verdedigen redelijk


1e minuut.
Pekról probeert naar een medespeler te passen. Daar is Scozai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mowlik. Scozai moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Scozai kan niet meer verder spelen. Leclair komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Manning geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vatter met de inworp. Pekról heeft problemen om de bal te vangen. Pekról schiet op doel. Wong bokst de bal weg.

17e minuut.
Kapuvári verovert de bal door een tackle van achteren. Kapuvári geeft een lange en hoge pass. Fagúndez kopt de bal weg. Criscuolo is nu in balbezit. Criscuolo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Abrams probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Csengődi SE - NNRAS 0:1

22e minuut.
Kapuvári geeft de bal voor. Daar is Criscuolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Márquez rent richting de bal. Fagúndez verovert de bal door een tackle van achteren. Fagúndez schiet op doel. Paal! Ümarik geeft een lange en hoge pass. Tuna rent richting de bal. Tuna geeft een hoge lob. Criscuolo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Damianou probeert de bal aan de voet te houden. Keen is nu in balbezit. Criscuolo begaat een overtreding. Criscuolo krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Ümarik geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mowlik met de inworp. Criscuolo is nu in balbezit. Criscuolo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Vatter bereikt de bal nog maar net als eerste. Vatter passt de bal zonder na te denken. Damianou kan de bal niet met de borst controleren. Tuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. van Veenendaal komt het veld opgelopen. Qəzənfərov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csengődi SE 56%, NNRAS 44%.
Csengődi SE - NNRAS 0:1

58e minuut.
Criscuolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez is nu in balbezit. Caridad verovert de bal door een tackle van achteren. Criscuolo rent richting de bal. Criscuolo schiet op doel. Abrams probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Márquez onderschept slim de pass. Cheparinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheparinov passt de bal met de wreef. Vatter is nu in balbezit. Vatter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Blute onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Veenendaal met een snelle inworp. Daar is Fagúndez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fagúndez haalt uit met een fantastische trap. Abrams probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Kundra verovert de bal door een tackle van achteren. Kapuvári speelt de bal door. Qəzənfərov is nu in balbezit. Cheparinov verovert de bal door een tackle van achteren. Cheparinov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Márquez geeft de bal voor. Cheparinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qəzənfərov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Qəzənfərov moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Qəzənfərov schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csengődi SE 65%, NNRAS 35%.
Csengődi SE - NNRAS 0:1