Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:32
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Camp Nou
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 9371
Fc Azulgrana Górnik FC
abc Tactiek &&&
55% Balbezit 45%
17% Spel op eigen helft 83%
70 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 36.4
very good Schieten average
good Passen good
very good Verdedigen adequate


1e minuut.
Montecinos probeert naar een medespeler te passen. Muslin bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecinos is nu in balbezit. Montecinos haalt uit met een fantastische trap. Sebastiansson bokst de bal weg.

2e minuut.
Reinhardt rent richting de bal. Reinhardt speelt de bal door. Montecinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecinos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Górnik FC 1:0

4e minuut.
Nhật Hùng met een snelle inworp. La Casella is nu in balbezit. La Casella probeert naar een medespeler te passen. Montecinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecinos schiet op doel. Sebastiansson bokst de bal weg. Montecinos is nu in balbezit. Montecinos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Górnik FC 2:0

5e minuut.
Mircea speelt de bal door. Bloquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Muslin onderschept slim de pass. Muslin schiet op doel. Sebastiansson bokst de bal weg. Montecinos rent richting de bal. Montecinos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Muslin heeft problemen om de bal te vangen. Muslin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Górnik FC 3:0

9e minuut.
Klungelig pakt Muslin de bal. Reinhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinhardt passt de bal met de wreef. Montecinos rent richting de bal. Montecinos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Górnik FC 4:0

10e minuut.
Muslin is nu in balbezit. Montecinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Muslin bereikt de bal nog maar net als eerste. Muslin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Montecinos is nu in balbezit. Montecinos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Górnik FC 5:0

11e minuut.
Fesquet rent richting de bal. Dragomir verovert de bal door een tackle van achteren. Dragomir met een sublieme pass. Montecinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecinos draait met de bal, schiet en ... Sebastiansson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Muslin is nu in balbezit. Muslin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Reinhardt speelt de bal door. Montecinos heeft problemen om de bal te vangen. Muslin is nu in balbezit. Muslin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
La Casella bereikt de bal nog maar net als eerste. La Casella passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Montecinos de bal. Montecinos haalt uit met een fantastische trap. Sebastiansson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Górnik FC 6:0

15e minuut.
Muslin verovert de bal door een tackle van achteren. Muslin probeert naar een medespeler te passen. Montecinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecinos haalt uit met een fantastische trap. Sebastiansson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Górnik FC 7:0

19e minuut.
Nhật Hùng passt de bal met de wreef. La Casella speelt de bal door. Muslin is nu in balbezit. Muslin draait met de bal, schiet en ... Sebastiansson probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

20e minuut.
Astarloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Muslin verovert de bal door een tackle van achteren. Muslin probeert naar een medespeler te passen. Montecinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecinos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Górnik FC 8:0

23e minuut.
Kouis rent richting de bal. Dragomir onderschept slim de pass. Dragomir speelt de bal door. Montecinos is nu in balbezit. Montecinos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Górnik FC 9:0

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. La Casella met een snelle inworp. Muslin bereikt de bal nog maar net als eerste. Muslin draait met de bal, schiet en ... Sebastiansson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Górnik FC 10:0

27e minuut.
La Casella met een sublieme pass. Reinhardt met een sublieme pass. Muslin is nu in balbezit. Muslin draait met de bal, schiet en ... Sebastiansson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Muslin probeert de bal met de borst te controleren. Reinhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinhardt met een sublieme pass. Montecinos rent richting de bal. Montecinos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Daar is Dragomir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragomir probeert naar een medespeler te passen. Daar is Muslin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muslin schiet op doel. Sebastiansson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Dragomir is nu in balbezit. Reinhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinhardt speelt de bal door. Muslin bereikt de bal nog maar net als eerste. Muslin haalt uit met een fantastische trap. Sebastiansson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Montecinos is nu in balbezit. Montecinos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Górnik FC 11:0

36e minuut.
Dragomir onderschept slim de pass. Dragomir probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Montecinos de bal. Montecinos haalt uit met een fantastische trap. Sebastiansson probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Dragomir rent richting de bal. Dragomir probeert naar een medespeler te passen. Montecinos is nu in balbezit. Montecinos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Górnik FC 12:0

39e minuut.
Dragomir probeert naar een medespeler te passen. Montecinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Muslin is nu in balbezit. Muslin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Montecinos is nu in balbezit. Montecinos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Górnik FC 13:0

40e minuut.
Kouis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallinaro onderschept slim de pass. Gallinaro probeert naar een medespeler te passen. Montecinos is nu in balbezit. Montecinos haalt uit met een fantastische trap. Sebastiansson bokst de bal weg. Montecinos rent richting de bal. Montecinos schiet op doel. Sebastiansson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Górnik FC 14:0

42e minuut.
Dragomir met een sublieme pass. Reinhardt rent richting de bal. Montecinos is nu in balbezit. Montecinos haalt uit met een fantastische trap. Sebastiansson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Górnik FC 15:0

44e minuut.
Sysio passt de bal met de wreef. Dragomir is nu in balbezit. Dragomir speelt de bal door. Daar is Montecinos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montecinos draait met de bal, schiet en ... Sebastiansson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Montecinos rent richting de bal. Montecinos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Azulgrana 14%, Górnik FC 86%.
Fc Azulgrana - Górnik FC 15:0

46e minuut.
Coroianu komt het veld opgelopen. Singeorzan komt het veld opgelopen. Hauke komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Reinhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinhardt probeert naar een medespeler te passen. Montecinos is nu in balbezit. Montecinos schiet op doel. Sebastiansson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Górnik FC 16:0

49e minuut.
Kępka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kępka probeert naar een medespeler te passen. Muslin rent richting de bal. Muslin schiet op doel. Sebastiansson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Górnik FC 17:0

50e minuut.
Kouis rent richting de bal. Dragomir onderschept slim de pass. Dragomir probeert naar een medespeler te passen. Montecinos rent richting de bal. Montecinos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Montecinos is nu in balbezit. Montecinos haalt uit met een fantastische trap. Sebastiansson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Górnik FC 18:0

54e minuut.
Singeorzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Singeorzan geeft een hoge lob. Coroianu speelt de bal door. Klungelig pakt Montecinos de bal. Montecinos draait met de bal, schiet en ... Sebastiansson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Montecinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecinos schiet op doel. Sebastiansson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Coroianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coroianu met een sublieme pass. Daar is Muslin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muslin haalt uit met een fantastische trap. Montecinos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sebastiansson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Montecinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecinos draait met de bal, schiet en ... Sebastiansson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Muslin bereikt de bal nog maar net als eerste. Muslin schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Górnik FC 19:0

59e minuut.
Dragomir verovert de bal door een tackle van achteren. Dragomir speelt de bal door. Montecinos rent richting de bal. Montecinos haalt uit met een fantastische trap. Sebastiansson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Górnik FC 20:0

61e minuut.
Kępka rent richting de bal. Kępka passt de bal in één keer door. Reinhardt speelt de bal door. Daar is Muslin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muslin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Nhật Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Bloquel begaat een overtreding. Nhật Hùng is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nhật Hùng zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Montecinos krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Muslin is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Coroianu neemt de hoekschop. Montecinos krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Górnik FC 21:0

66e minuut.
Dragomir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reinhardt probeert naar een medespeler te passen. Montecinos heeft problemen om de bal te vangen. Montecinos haalt uit met een fantastische trap. Sebastiansson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Górnik FC 22:0

68e minuut.
Bloquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nhật Hùng verovert de bal door een tackle van achteren. Nhật Hùng passt de bal in één keer door. Reinhardt is nu in balbezit. Reinhardt haalt uit met een fantastische trap. Sebastiansson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Sebastiansson speelt de bal door. Hauke kopt de bal weg. Dragomir speelt de bal door. Muslin bereikt de bal nog maar net als eerste. Muslin draait met de bal, schiet en ... Sebastiansson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Montecinos heeft problemen om de bal te vangen. Montecinos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Górnik FC 23:0

74e minuut.
Coroianu verovert de bal door een tackle van achteren. Coroianu passt de bal in één keer door. Montecinos rent richting de bal. Montecinos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Muslin rent richting de bal. Muslin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Inworp. Nhật Hùng met de inworp. Coroianu probeert naar een medespeler te passen. Montecinos heeft problemen om de bal te vangen. Montecinos haalt uit met een fantastische trap. Sebastiansson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Muslin is nu in balbezit. Muslin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Górnik FC 24:0

76e minuut.
Nhật Hùng probeert naar een medespeler te passen. Reinhardt speelt de bal door. Klungelig pakt Muslin de bal. Muslin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Montecinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecinos schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Dragomir bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomir passt de bal in één keer door. Montecinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecinos draait met de bal, schiet en ... Sebastiansson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Muslin bereikt de bal nog maar net als eerste. Muslin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Górnik FC 25:0

79e minuut.
Reinhardt is nu in balbezit. Reinhardt met een sublieme pass. Muslin is nu in balbezit. Muslin draait met de bal, schiet en ... Sebastiansson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Klungelig pakt Coroianu de bal. Coroianu speelt de bal door. Montecinos is nu in balbezit. Montecinos haalt uit met een fantastische trap. Sebastiansson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Górnik FC 26:0

83e minuut.
Reinhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinhardt passt de bal met de wreef. Montecinos is nu in balbezit. Montecinos schiet op doel. Sebastiansson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Górnik FC 27:0

84e minuut.
Reinhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinhardt probeert naar een medespeler te passen. Montecinos is nu in balbezit. Montecinos draait met de bal, schiet en ... Sebastiansson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Górnik FC 28:0

85e minuut.
Dragomir onderschept slim de pass. Dragomir probeert naar een medespeler te passen. Montecinos is nu in balbezit. Montecinos schiet op doel. Sebastiansson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Górnik FC 29:0

86e minuut.
Dragomir onderschept slim de pass. Dragomir speelt de bal door. Klungelig pakt Montecinos de bal. Montecinos draait met de bal, schiet en ... Sebastiansson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Coroianu is nu in balbezit. Muslin is nu in balbezit. Montecinos is nu in balbezit. Montecinos draait met de bal, schiet en ... Sebastiansson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Singeorzan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Reinhardt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reinhardt probeert naar een medespeler te passen. Montecinos is nu in balbezit. Montecinos haalt uit met een fantastische trap. Sebastiansson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Montecinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecinos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Górnik FC 30:0

89e minuut.
Bojanowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Azulgrana 20%, Górnik FC 80%.
Fc Azulgrana - Górnik FC 30:0