Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ARENA AZUL
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1310
SCORPION BLACK Greensocks
23 Tactiek 532u
51% Balbezit 49%
33% Spel op eigen helft 67%
14 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 33.5
very good Schieten adequate
good Passen average
solid Verdedigen average


4e minuut.
Damonte geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muniz met een snelle inworp. O´Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. O´Reilly geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Anchen passt de bal met de wreef. Sagron met een sublieme pass. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitata onderschept slim de pass. Yiğitata draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Scott geeft de bal voor. Bartholomæussen is nu in balbezit. Bartholomæussen passt de bal zonder na te denken. Ehmke is nu in balbezit. Ehmke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Galindo is nu in balbezit. O´Reilly verovert de bal door een tackle van achteren. O´Reilly passt de bal in één keer door. Cintra rent richting de bal. Cintra speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Muniz heeft problemen om de bal te vangen. Muniz met een sublieme pass. Ehmke speelt de bal door. Cintra is nu in balbezit. Cintra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Inworp. Kitek met de inworp. O´Reilly speelt de bal door. Ehmke bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehmke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Muniz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ehmke geeft een lange en hoge pass. Daar is Bartholomæussen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartholomæussen haalt uit met een fantastische trap. Broglia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SCORPION BLACK - Greensocks 1:0

42e minuut.
Galindo speelt de bal door. Batata rent richting de bal. Yiğitata verovert de bal door een tackle van achteren. Yiğitata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SCORPION BLACK - Greensocks 1:1

45e minuut.
O´Reilly passt de bal in één keer door. Muniz met een sublieme pass. Rakowski is nu in balbezit. Ehmke onderschept slim de pass. Ehmke schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SCORPION BLACK - Greensocks 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCORPION BLACK 39%, Greensocks 61%.
SCORPION BLACK - Greensocks 2:1

48e minuut.
Daar is Cintra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartholomæussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartholomæussen passt de bal met de wreef. Ehmke rent richting de bal. Ehmke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Daar is Rashford, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rashford probeert naar een medespeler te passen. Cintra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintra draait met de bal, schiet en ... Peito de Aço probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ehmke rent richting de bal. Ehmke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SCORPION BLACK - Greensocks 3:1

58e minuut.
O´Reilly geeft een hoge lob. Ehmke probeert de bal met de borst te controleren. Rakowski is nu in balbezit. Ehmke verovert de bal door een tackle van achteren. Ehmke haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SCORPION BLACK - Greensocks 4:1

64e minuut.
Anchen probeert naar een medespeler te passen. Rashford geeft de bal voor. Cienciała is nu in balbezit. Cintra onderschept slim de pass. Cintra haalt uit met een fantastische trap. Paal! Broglia probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Damonte de bal. Ehmke rent richting de bal. Ehmke schiet op doel. Broglia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SCORPION BLACK - Greensocks 5:1

65e minuut.
Tuchewicz komt het veld opgelopen. Aelbrechts komt het veld opgelopen. Gallego komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Cienciała geeft een hoge lob. Sagron kopt de bal weg. Klungelig pakt Batata de bal. Yiğitata is nu in balbezit. Yiğitata draait met de bal, schiet en ... Ponteiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
O´Reilly rent richting de bal. Rashford rent richting de bal. O´Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. Rashford geeft een lange en hoge pass. Ehmke springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Cintra rent richting de bal. Cintra geeft een lange en hoge pass. Damonte kopt de bal weg. O´Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. O´Reilly geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
SCORPION BLACK - Greensocks 6:1

78e minuut.
Rashford rent richting de bal. Rashford probeert naar een medespeler te passen. Cintra rent richting de bal. Bartholomæussen is nu in balbezit. Bartholomæussen geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ehmke bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehmke schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
O´Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienciała legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! O´Reilly raakt geblesseerd tijdens het duel. O´Reilly legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Broglia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SCORPION BLACK - Greensocks 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCORPION BLACK 28%, Greensocks 72%.
SCORPION BLACK - Greensocks 7:1