Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:19
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Het Trapveldje
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2916
FC Zaantrappers FC Berend Botje
442 Tactiek 4-4-2
57% Balbezit 43%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.7 gemiddelde waardering 54.5
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


16e minuut.
Musílek is nu in balbezit. Musílek passt de bal zonder na te denken. Oyuga is nu in balbezit. Oyuga geeft de bal voor. Calewaert springt en kopt de bal. Caileo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Godoy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Botje komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Albístegui heeft problemen om de bal te vangen. Albístegui passt de bal met de wreef. Perra rent richting de bal. Calewaert verovert de bal door een tackle van achteren. Calewaert schiet op doel. Caileo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Tenekeci met een sublieme pass. Daar is Botje, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calewaert is nu in balbezit. Calewaert haalt uit met een fantastische trap. Caileo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zaantrappers - FC Berend Botje 1:0

33e minuut.
Džumhur rent richting de bal. Pröpper rent richting de bal. Džumhur onderschept slim de pass. Fofana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fofana schiet op doel. Rergis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bach is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Tenekeci kopt de bal weg. Džumhur probeert naar een medespeler te passen. Fofana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fofana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Zaantrappers - FC Berend Botje 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zaantrappers 58%, FC Berend Botje 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Zaantrappers - FC Berend Botje 1:1

46e minuut.
Tenekeci met een sublieme pass. Fofana heeft problemen om de bal te vangen. Tenekeci probeert naar een medespeler te passen. Fofana rent richting de bal. Fofana schiet op doel. Rergis bokst de bal weg.

62e minuut.
Klungelig pakt Fofana de bal. Musílek verovert de bal door een tackle van achteren. Musílek geeft een hoge lob. Calewaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Calewaert schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Musílek rent richting de bal. Fofana verovert de bal door een tackle van achteren. Fofana met een sublieme pass. Ostas is nu in balbezit. Ostas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Wiltos passt de bal in één keer door. Albístegui rent richting de bal. Perra schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Perra krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Fuzileiro met de inworp. Dalan probeert naar een medespeler te passen. Calewaert rent richting de bal. Calewaert draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Klungelig pakt Albístegui de bal. Albístegui met een sublieme pass. Calewaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Calewaert draait met de bal, schiet en ... Caileo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zaantrappers - FC Berend Botje 2:1

80e minuut.
Cillessen rent richting de bal. Cillessen geeft een hoge lob. Pröpper bereikt de bal nog maar net als eerste. Fofana onderschept slim de pass. Fofana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ewiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewiak passt de bal met de wreef. Oyuga rent richting de bal. Oyuga geeft een hoge lob. Calewaert maakt een snoekduik en kopt de bal. Caileo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Džumhur rent richting de bal. Wiltos rent richting de bal. Wiltos passt de bal zonder na te denken. Albístegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Albístegui geeft een hoge lob. Caileo bokst de bal weg. Caileo met een sublieme pass. Moresco kopt de bal weg. Wiltos bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiltos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zaantrappers 50%, FC Berend Botje 50%.
FC Zaantrappers - FC Berend Botje 2:1