Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:32
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Piaskownica
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4593
Akademia Lucka Sociedade Esportiva do Gama
na baraż niżej Tactiek Tatica 352
53% Balbezit 47%
29% Spel op eigen helft 71%
17 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
56.3 gemiddelde waardering 47.2
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


5e minuut.
Niemczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemczyk speelt de bal door. Zarzeczny is nu in balbezit. Zarzeczny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Lucka - Sociedade Esportiva do Gama 1:0

6e minuut.
Bråkenhielm kopt de bal weg. Zarzeczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarzeczny passt de bal in één keer door. Niemczyk is nu in balbezit. Niemczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Leuci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zarzeczny rent richting de bal. Leuci legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Leuci krijgt een gele kaart. Zarzeczny is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zarzeczny neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Palepšaitis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Vinča geeft een lange en hoge pass. Inworp. de Bruyn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapała schiet op doel. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Tomečak passt de bal met de wreef. Niemczyk is nu in balbezit. Niemczyk passt de bal zonder na te denken. Zarzeczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarzeczny schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
de Bruyn met een snelle inworp. Ciapała is nu in balbezit. Ciapała passt de bal met de wreef. Zarzeczny is nu in balbezit. Zarzeczny haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
de Bruyn speelt de bal door. Daar is Ciapała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciapała passt de bal zonder na te denken. Niemczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akademia Lucka 29%, Sociedade Esportiva do Gama 71%.
Akademia Lucka - Sociedade Esportiva do Gama 1:0

47e minuut.
de Bruyn is nu in balbezit. de Bruyn probeert naar een medespeler te passen. Daar is Niemczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niemczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Lucka - Sociedade Esportiva do Gama 2:0

54e minuut.
Tomečak kopt de bal weg. Ciapała rent richting de bal. Ciapała passt de bal in één keer door. Niemczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Tomečak onderschept slim de pass. Tomečak passt de bal in één keer door. Niemczyk is nu in balbezit. de Bruyn geeft de bal voor. Zarzeczny springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akademia Lucka 29%, Sociedade Esportiva do Gama 71%.
Akademia Lucka - Sociedade Esportiva do Gama 2:0