Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 18:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Viola 65 Timisoara Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2940
Viola 65 Timisoara dynamoo
piti Tactiek me
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
17 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
40.2 gemiddelde waardering 49.4
zeer goed Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
redelijk Verdedigen goed


4e minuut.
Colmenares probeert naar een medespeler te passen. Boldescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldescu passt de bal met de wreef. Mihnea heeft problemen om de bal te vangen. Mihnea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gânsac trapt de bal weg. Oprişan kopt de bal weg. Mihnea is nu in balbezit. Mihnea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viola 65 Timisoara - dynamoo 0:1

8e minuut.
Chiva met een snelle inworp. Onanista probeert naar een medespeler te passen. Pistola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistola draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dimitrie de bal onder controle te krijgen. Maneiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Cozma passt de bal in één keer door. Boldescu probeert naar een medespeler te passen. Mihnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihnea haalt uit met een fantastische trap. Gânsac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viola 65 Timisoara - dynamoo 0:2

13e minuut.
Inworp. Chiva met de inworp. Onanista probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Pistola de bal onder controle te krijgen. Dusolleil rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dusolleil rent richting de bal. Dusolleil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viola 65 Timisoara - dynamoo 1:2

15e minuut.
Dusolleil is nu in balbezit. Onanista is nu in balbezit. Onanista passt de bal met de wreef. Dusolleil rent richting de bal. Dusolleil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Bojin geeft de bal voor. Dusolleil rent richting de bal. Pistola rent richting de bal. Dusolleil rent richting de bal. Dusolleil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Daar is Boldescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boldescu passt de bal in één keer door. Colmenares rent richting de bal. Colmenares draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Căpăţână de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Oprişan neemt de hoekschop. Colmenares krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Onanista heeft problemen om de bal te vangen. Voinea met een sublieme pass. Pistola rent richting de bal. Dusolleil is nu in balbezit. Dusolleil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Pistola passt de bal met de wreef. Chiva rent richting de bal. Chiva passt de bal met de wreef. Pistola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistola haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Viola 65 Timisoara - dynamoo 2:2

44e minuut.
Mihnea heeft problemen om de bal te vangen. Bojin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihnea onderschept slim de pass. Mihnea schiet op doel. Gânsac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viola 65 Timisoara - dynamoo 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viola 65 Timisoara 52%, dynamoo 48%.
Viola 65 Timisoara - dynamoo 2:3

47e minuut.
Onanista passt de bal zonder na te denken. Dusolleil rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oprişan. Oprişan krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Voinea geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oprişan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Colmenares rent richting de bal. Colmenares geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Gânsac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Onanista kopt de bal weg. Pistola rent richting de bal. Pistola probeert naar een medespeler te passen. Dusolleil rent richting de bal. Dusolleil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Strašek heeft problemen om de bal te vangen. Onanista bereikt de bal nog maar net als eerste. Onanista passt de bal met de wreef. Dusolleil is nu in balbezit. Dusolleil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Daar is Hagi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voinea is nu in balbezit. Voinea geeft een lange en hoge pass. Pistola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistola schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Maneiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Chiva passt de bal in één keer door. Voinea is nu in balbezit. Voinea geeft een hoge lob. Pistola is nu in balbezit. Pistola schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Olaru onderschept slim de pass. Butrymski rent richting de bal. Butrymski geeft een lange en hoge pass. Colmenares rent richting de bal. Colmenares haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viola 65 Timisoara 44%, dynamoo 56%.
Viola 65 Timisoara - dynamoo 2:3