Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:14
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: CabaretVoltaire Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 5016
CabaretVoltaire A.C.F Chapecoense
4 - 3 - 3 Full Tactiek 424z
41% Balbezit 59%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
41 gemiddelde waardering 56.8
goed Schieten formidabel
matig Passen solide
matig Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Ban verovert de bal door een tackle van achteren. Spicciariello is nu in balbezit. Ban onderschept slim de pass. Ban draait met de bal, schiet en ... Dahms maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CabaretVoltaire - A.C.F Chapecoense 0:1

11e minuut.
Ban passt de bal in één keer door. Olejniczak is nu in balbezit. Olejniczak speelt de bal door. Ban is nu in balbezit. Ban schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Joya met een sublieme pass. Olejniczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejniczak passt de bal in één keer door. Ban is nu in balbezit. Ban draait met de bal, schiet en ... Dahms bokst de bal weg.

15e minuut.
Hall geeft een lange en hoge pass. Spicciariello kopt de bal weg. Razeti heeft problemen om de bal te vangen. Ban rent richting de bal. Ban schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Malagola bereikt de bal nog maar net als eerste. Aronica is nu in balbezit. Aronica passt de bal met de wreef. Joya probeert naar een medespeler te passen. Ban rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Olejniczak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ban krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Joya bereikt de bal nog maar net als eerste. Joya geeft een lange en hoge pass. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban haalt uit met een fantastische trap. Dahms maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CabaretVoltaire - A.C.F Chapecoense 0:2

22e minuut.
Brocchiana geeft een hoge lob. Ban rent richting de bal. Daar is Ban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CabaretVoltaire - A.C.F Chapecoense 0:3

23e minuut.
Malagola speelt de bal door. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CabaretVoltaire - A.C.F Chapecoense 0:4

25e minuut.
Brocchiana is nu in balbezit. Brocchiana geeft de bal voor. Di Nunno controleert de bal met de borst. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Joya onderschept slim de pass. Joya passt de bal zonder na te denken. Ban rent richting de bal. Ban draait met de bal, schiet en ... Dahms werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CabaretVoltaire - A.C.F Chapecoense 0:5

28e minuut.
Malagola probeert naar een medespeler te passen. Daar is Maida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ban is nu in balbezit. Ban haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Hall onderschept slim de pass. Hall passt de bal met de wreef. Ban is nu in balbezit. Ban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CabaretVoltaire - A.C.F Chapecoense 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CabaretVoltaire 65%, A.C.F Chapecoense 35%.
CabaretVoltaire - A.C.F Chapecoense 0:6

49e minuut.
Aronica geeft een lange en hoge pass. Malridotti kopt de bal weg. Zampatti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bar Oz is nu in balbezit. Bar Oz haalt uit met een fantastische trap. Dahms verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ban is nu in balbezit. Ban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CabaretVoltaire - A.C.F Chapecoense 0:7

54e minuut.
Joya rent richting de bal. Joya passt de bal in één keer door. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban draait met de bal, schiet en ... Dahms probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CabaretVoltaire - A.C.F Chapecoense 0:8

56e minuut.
Olejniczak is nu in balbezit. Olejniczak geeft een lange en hoge pass. Ban is nu in balbezit. Ban haalt uit met een fantastische trap. Dahms probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CabaretVoltaire - A.C.F Chapecoense 0:9

61e minuut.
Maida heeft problemen om de bal te vangen. Joya rent richting de bal. Joya geeft een hoge lob. Ban rent richting de bal. Ban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CabaretVoltaire - A.C.F Chapecoense 0:10

63e minuut.
Joya bereikt de bal nog maar net als eerste. Joya passt de bal in één keer door. Ban rent richting de bal. Ban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CabaretVoltaire - A.C.F Chapecoense 0:11

70e minuut.
Olejniczak is nu in balbezit. Olejniczak passt de bal zonder na te denken. Ban rent richting de bal. Ban draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CabaretVoltaire - A.C.F Chapecoense 0:12

74e minuut.
Brina is nu in balbezit. Sobrecueva onderschept slim de pass. Sobrecueva geeft de bal voor. Daar is Ban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ban haalt uit met een fantastische trap. Dahms probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Maida rent richting de bal. Aronica onderschept slim de pass. Aronica geeft de bal voor. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Olejniczak speelt de bal door. Bar Oz is nu in balbezit. Bar Oz speelt de bal door. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CabaretVoltaire - A.C.F Chapecoense 0:13

88e minuut.
Spicciariello geeft een lange en hoge pass. Olejniczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejniczak passt de bal in één keer door. Ban rent richting de bal. Ban schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban haalt uit met een fantastische trap. Dahms probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Ban rent richting de bal. Ban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CabaretVoltaire - A.C.F Chapecoense 0:14

90e minuut.
Chevereşan kan de bal niet met de borst controleren. Chevereşan geeft een lange en hoge pass. Ban is nu in balbezit. Ban draait met de bal, schiet en ... Dahms maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CabaretVoltaire - A.C.F Chapecoense 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CabaretVoltaire 69%, A.C.F Chapecoense 31%.
CabaretVoltaire - A.C.F Chapecoense 0:15