Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 22:00
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Grêmio-FBPA Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 9851
Grêmio-FBPA Zadar Cougars FC
5def Tactiek Tornado433Zadar
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
34.5 gemiddelde waardering 37
slecht Schieten zeer goed
zeer goed Passen redelijk
zwak Verdedigen goed


6e minuut.
Dida geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Sotero de bal onder controle te krijgen. de Aço is nu in balbezit. de Aço haalt uit met een fantastische trap. Petardo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Avelar met een sublieme pass. Phương Đức rent richting de bal. Phương Đức met een sublieme pass. Garotinho rent richting de bal. Garotinho draait met de bal, schiet en ... Oksa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Phương Đức zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fass probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Phương Đức de bal. Phương Đức geeft een lange en hoge pass. Garotinho springt en kopt de bal. Oksa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Phương Đức rent richting de bal. Phương Đức passt de bal zonder na te denken. Avelar rent richting de bal. Avelar schiet op doel. Na een snelle pass probeert Shalaby de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Garotinho geeft de bal voor. Alambat rent richting de bal. Alambat geeft een lange en hoge pass. de Aço is nu in balbezit. de Aço haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Avelar is nu in balbezit. Lima verovert de bal door een tackle van achteren. Lima passt de bal met de wreef. de Aço is nu in balbezit. de Aço schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kalogridis rent richting de bal. Kalogridis schiet op doel. Petardo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio-FBPA - Zadar Cougars FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio-FBPA 30%, Zadar Cougars FC 70%.
Grêmio-FBPA - Zadar Cougars FC 0:1

47e minuut.
Lima speelt de bal door. Canniglia is nu in balbezit. Canniglia geeft een hoge lob. de Aço rent richting de bal. de Aço haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. de Aço rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio-FBPA - Zadar Cougars FC 0:2

50e minuut.
Dida geeft een lange en hoge pass. Phương Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Đức passt de bal in één keer door. Avelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelar haalt uit met een fantastische trap. Oksa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Ivčević is nu in balbezit. Ivčević geeft de bal voor. de Aço is nu in balbezit. de Aço schiet op doel. Petardo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio-FBPA - Zadar Cougars FC 0:3

61e minuut.
Lima geeft een hoge lob. Hafbergsson rent richting de bal. Sotero legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sotero krijgt een gele kaart. Hafbergsson raakt geblesseerd tijdens het duel. De Porras komt het veld opgelopen. Filho komt het veld opgelopen. Lin komt het veld opgelopen. de Aço legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio-FBPA - Zadar Cougars FC 0:4

62e minuut.
Canniglia speelt de bal door. Klungelig pakt Alambat de bal. Alambat passt de bal met de wreef. De Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. De Porras haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
de Aço controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Sotero maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Shalaby de bal. Avelar is nu in balbezit. Avelar schiet op doel. Oksa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sotero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

66e minuut.
Garotinho met een sublieme pass. Ardahanlıoğlu rent richting de bal. Ardahanlıoğlu geeft een hoge lob. De Porras is nu in balbezit. De Porras schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Doeltrap. Cocito trapt de bal weg. Lin kopt de bal weg. de Aço rent richting de bal. de Aço draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

70e minuut.
Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa geeft een lange en hoge pass. de Aço rent richting de bal. de Aço schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio-FBPA - Zadar Cougars FC 0:5

71e minuut.
Lin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

71e minuut.
Avelar geeft een hoge lob. Lima geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt de Aço de bal. de Aço schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio-FBPA - Zadar Cougars FC 0:6

77e minuut.
Canniglia onderschept slim de pass. Canniglia geeft een lange en hoge pass. Hafbergsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hafbergsson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio-FBPA - Zadar Cougars FC 0:7

79e minuut.
Dida rent richting de bal. De Porras verovert de bal door een tackle van achteren. Fass onderschept slim de pass. Alambat bereikt de bal nog maar net als eerste. Alambat geeft de bal voor. Petardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hafbergsson rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio-FBPA - Zadar Cougars FC 0:8

81e minuut.
Klungelig pakt Dida de bal. De Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Alambat is nu in balbezit. Alambat geeft een lange en hoge pass. de Aço krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Petardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Cocito is nu in balbezit. Lima verovert de bal door een tackle van achteren. Lima geeft een lange en hoge pass. de Aço is nu in balbezit. de Aço haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio-FBPA 52%, Zadar Cougars FC 48%.
Grêmio-FBPA - Zadar Cougars FC 0:8