Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
____Ruch ChoRzów KS Aluminium Konin
test532 Tactiek Kerson2
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
12 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.3 gemiddelde waardering 42.6
redelijk Schieten goed
redelijk Passen goed
matig Verdedigen goed


5e minuut.
Schneider rent richting de bal. Kargılı verovert de bal door een tackle van achteren. Kargılı speelt de bal door. Daar is Giovannetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giovannetti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ogrodnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrodnik met een sublieme pass. Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Czupryn rent richting de bal. Czupryn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
____Ruch ChoRzów - KS Aluminium Konin 0:1

16e minuut.
Schneider rent richting de bal. Amasyalı onderschept slim de pass. Amasyalı speelt de bal door. Klungelig pakt Giovannetti de bal. Giovannetti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Giovannetti is nu in balbezit. Vairetto is nu in balbezit. Coruja verovert de bal door een tackle van achteren. Giovannetti onderschept slim de pass. Giovannetti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Andruchów geeft een lange en hoge pass. Czupryn rent richting de bal. Celeban met een sublieme pass. Giovannetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovannetti schiet op doel. Klepacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Alfange kan de bal niet met de borst controleren. Amasyalı is nu in balbezit. Amasyalı passt de bal met de wreef. Walczyński is nu in balbezit. Rouault onderschept slim de pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rouault rent richting de bal. Rouault draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
____Ruch ChoRzów - KS Aluminium Konin 0:2

32e minuut.
Kargılı rent richting de bal. Kargılı geeft de bal voor. Stegeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairetto onderschept slim de pass. Vairetto haalt uit met een fantastische trap. Klepacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ____Ruch ChoRzów 55%, KS Aluminium Konin 45%.
____Ruch ChoRzów - KS Aluminium Konin 0:2

46e minuut.
Firea komt het veld opgelopen. Sapountzis komt het veld opgelopen. Kapsa komt het veld opgelopen. Żygowski komt het veld opgelopen. Cavaco komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Grzelak rent richting de bal. Grzelak geeft de bal voor. Czupryn controleert de bal met de borst. Rouault rent richting de bal. Rouault haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
____Ruch ChoRzów - KS Aluminium Konin 0:3

53e minuut.
Alfange heeft problemen om de bal te vangen. Alfange met een sublieme pass. Giovannetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovannetti draait met de bal, schiet en ... Klepacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
____Ruch ChoRzów - KS Aluminium Konin 1:3

53e minuut.
Czupryn probeert naar een medespeler te passen. Schneider rent richting de bal. Giovannetti onderschept slim de pass. Giovannetti haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Foster verovert de bal door een tackle van achteren. Foster geeft een lange en hoge pass. Stegeman kopt de bal weg. Klungelig pakt Rouault de bal. Rouault schiet op doel. Celeban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Czupryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Czupryn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
____Ruch ChoRzów - KS Aluminium Konin 1:4

68e minuut.
Żygowski probeert de bal met de borst te controleren. Żygowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Giovannetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giovannetti schiet op doel. Klepacki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
____Ruch ChoRzów - KS Aluminium Konin 2:4

69e minuut.
Stegeman heeft problemen om de bal te vangen. Giovannetti onderschept slim de pass. Giovannetti probeert naar een medespeler te passen. Sapountzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapountzis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Śruba onderschept slim de pass. Śruba probeert naar een medespeler te passen. Firea rent richting de bal. Rouault onderschept slim de pass. Rouault schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Celeban niet meer kan verder spelen.

82e minuut.
Klungelig pakt Alfange de bal. Alfange speelt de bal door. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovannetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovannetti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Amasyalı geeft de bal voor. Stegeman rent richting de bal. Stegeman speelt de bal door. Grzelak is nu in balbezit. Grzelak geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
____Ruch ChoRzów - KS Aluminium Konin 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ____Ruch ChoRzów 61%, KS Aluminium Konin 39%.
____Ruch ChoRzów - KS Aluminium Konin 2:5