Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:48
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: BKS Arena Gdańsk
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 4110
KS Przymorze Wielkie POLSKA HUSARIA
grom 532a Tactiek polo
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
31.5 gemiddelde waardering 50.2
average Schieten very good
weak Passen very good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Bidas onderschept slim de pass. Bidas speelt de bal door. Smoluchowski is nu in balbezit. Smoluchowski draait met de bal, schiet en ... Granlund werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Lech rent richting de bal. Lech draait met de bal, schiet en ... Granlund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lech zal de hoekschop nemen. Smoluchowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Granlund werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przymorze Wielkie - POLSKA HUSARIA 0:1

4e minuut.
Okorski geeft een hoge lob. Lech geeft de bal voor. Młot kopt de bal weg. Smoluchowski rent richting de bal. Smoluchowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Gałuszko speelt de bal door. Młot is nu in balbezit. Pyskaty rent richting de bal. Młot is nu in balbezit. Młot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Gałuszko speelt de bal door. Meczecki rent richting de bal. Meczecki geeft een lange en hoge pass. Młot rent richting de bal. Młot schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Broniarek trapt de bal weg van het doel. Dym kopt de bal weg. Daar is Gałuszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dembek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Meczecki speelt de bal door. Gałuszko rent richting de bal. Gałuszko speelt de bal door. Lech rent richting de bal. Lech schiet op doel. Granlund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bidas is nu in balbezit. Bidas schiet op doel. Granlund werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Młot bereikt de bal nog maar net als eerste. Młot haalt uit met een fantastische trap. Granlund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przymorze Wielkie - POLSKA HUSARIA 0:2

17e minuut.
Bidas passt de bal met de wreef. Lew is nu in balbezit. Smoluchowski onderschept slim de pass. Smoluchowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przymorze Wielkie - POLSKA HUSARIA 0:3

18e minuut.
Lech is nu in balbezit. Lech geeft de bal voor. Pyskaty probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Młot is nu in balbezit. Młot haalt uit met een fantastische trap. Granlund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Lech zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gałuszko is nu in balbezit. Gałuszko passt de bal met de wreef. Młot heeft problemen om de bal te vangen. Młot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Meczecki geeft een hoge lob. Lech kopt de bal weg. Kwietniak heeft problemen om de bal te vangen. Młot rent richting de bal. Młot haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przymorze Wielkie - POLSKA HUSARIA 0:4

27e minuut.
Gałuszko met een sublieme pass. Młot rent richting de bal. Kwietniak rent richting de bal. Młot verovert de bal door een tackle van achteren. Młot haalt uit met een fantastische trap. Granlund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Smoluchowski is nu in balbezit. Smoluchowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Bidas geeft de bal voor. Lech is nu in balbezit. Lech geeft de bal voor. Smoluchowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przymorze Wielkie - POLSKA HUSARIA 0:5

38e minuut.
Pyskaty probeert naar een medespeler te passen. Dembek is nu in balbezit. Dembek passt de bal zonder na te denken. Suchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Bidas rent richting de bal. Bidas probeert naar een medespeler te passen. Meczecki speelt de bal door. Młot rent richting de bal. Młot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Pyskaty probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lech geeft de bal voor. Smoluchowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Lech rent richting de bal. Lech geeft de bal voor. Granlund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Przymorze Wielkie 68%, POLSKA HUSARIA 32%.
KS Przymorze Wielkie - POLSKA HUSARIA 0:5

46e minuut.
Kwietniak met een snelle inworp. Dembek is nu in balbezit. Gałuszko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dembek raakt geblesseerd tijdens het duel. Dembek met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Makulec passt de bal zonder na te denken. Meczecki met een sublieme pass. Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoluchowski haalt uit met een fantastische trap. Granlund maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Rempała met een harde bal richting middenveld. Meczecki kan de bal niet met de borst controleren. Meczecki probeert naar een medespeler te passen. Bidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidas geeft een hoge lob. Granlund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pyskaty is nu in balbezit. Młot verovert de bal door een tackle van achteren. Młot schiet op doel. Granlund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przymorze Wielkie - POLSKA HUSARIA 0:6

56e minuut.
Bidas rent richting de bal. Daar is Bidas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bidas probeert naar een medespeler te passen. Smoluchowski is nu in balbezit. Smoluchowski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bidas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Smoluchowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Granlund probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przymorze Wielkie - POLSKA HUSARIA 0:7

59e minuut.
Bidas met een sublieme pass. Daar is Lech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lech speelt de bal door. Młot rent richting de bal. Młot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kitowski geeft een hoge lob. Bidas kopt de bal weg. Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoluchowski draait met de bal, schiet en ... Granlund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przymorze Wielkie - POLSKA HUSARIA 0:8

65e minuut.
Broniarek passt de bal zonder na te denken. Lew rent richting de bal. Smoluchowski verovert de bal door een tackle van achteren. Smoluchowski schiet op doel. Granlund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przymorze Wielkie - POLSKA HUSARIA 0:9

66e minuut.
Meczecki probeert naar een medespeler te passen. Bidas rent richting de bal. Bidas probeert naar een medespeler te passen. Smoluchowski is nu in balbezit. Smoluchowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Šeks onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lech met een snelle inworp. Młot is nu in balbezit. Młot draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Smoluchowski heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przymorze Wielkie - POLSKA HUSARIA 0:10

71e minuut.
Daar is Broniarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bidas is nu in balbezit. Bidas passt de bal in één keer door. Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoluchowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Lech probeert naar een medespeler te passen. Młot is nu in balbezit. Kwietniak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kwietniak krijgt een gele kaart. Młot raakt geblesseerd tijdens het duel. Młot neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Granlund werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Młot heeft problemen om de bal te vangen. Młot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przymorze Wielkie - POLSKA HUSARIA 0:11

77e minuut.
Gałuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwietniak onderschept slim de pass. Kwietniak probeert naar een medespeler te passen. Ćirović is nu in balbezit. Ćirović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kitowski is nu in balbezit. Meczecki speelt de bal door. Lech rent richting de bal. Lech geeft een hoge lob. Smoluchowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Okorski trapt de bal weg. Meczecki kopt de bal weg. Młot bereikt de bal nog maar net als eerste. Młot haalt uit met een fantastische trap. Granlund probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przymorze Wielkie - POLSKA HUSARIA 0:12

87e minuut.
Broniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Broniarek geeft een lange en hoge pass. Makulec probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lech haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Granlund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przymorze Wielkie - POLSKA HUSARIA 0:13

88e minuut.
Meczecki kopt de bal weg. Bidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidas probeert naar een medespeler te passen. Meczecki geeft een hoge lob. Młot krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przymorze Wielkie - POLSKA HUSARIA 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Przymorze Wielkie 62%, POLSKA HUSARIA 38%.
KS Przymorze Wielkie - POLSKA HUSARIA 0:14