Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:17
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: gicasoft.it Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3785
gicasoft.it Divino Codino
vita442 Tactiek B.L.U.H.F.
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
52.9 gemiddelde waardering 48.5
very good Schieten solid
solid Passen good
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Biavaschi passt de bal zonder na te denken. Zanello rent richting de bal. Zanello passt de bal zonder na te denken. Tagli rent richting de bal. Tagli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Manassero rent richting de bal. Biavaschi verovert de bal door een tackle van achteren. Biavaschi probeert naar een medespeler te passen. Tagli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Tonella heeft problemen om de bal te vangen. Tonella draait met de bal, schiet en ... Rəhimli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tagli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gicasoft.it - Divino Codino 1:0

16e minuut.
Tonella passt de bal met de wreef. Cerasa is nu in balbezit. Cerasa haalt uit met een fantastische trap. Tagli probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
gicasoft.it - Divino Codino 2:0

26e minuut.
Carlitos geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Tassoni de bal onder controle te krijgen. Wang-Lin rent richting de bal. Wang-Lin schiet op doel. Balányi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gicasoft.it - Divino Codino 2:1

27e minuut.
Galdea met de inworp. Manassero speelt de bal door. Biagini bereikt de bal nog maar net als eerste. Biagini draait met de bal, schiet en ... Balányi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gicasoft.it - Divino Codino 2:2

32e minuut.
Tagli rent richting de bal. Plaza legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tagli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tagli neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
gicasoft.it - Divino Codino 3:2

39e minuut.
Carlitos geeft een hoge lob. Galdea kopt de bal weg. Biagini bereikt de bal nog maar net als eerste. Biagini draait met de bal, schiet en ... Balányi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gicasoft.it - Divino Codino 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gicasoft.it 42%, Divino Codino 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gicasoft.it - Divino Codino 3:3

51e minuut.
Lung rent richting de bal. Cerasa is nu in balbezit. Cerasa passt de bal met de wreef. Caiozzo rent richting de bal. Caiozzo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Cerasa is nu in balbezit. Carlitos onderschept slim de pass. Carlitos passt de bal zonder na te denken. Wang-Lin is nu in balbezit. Wang-Lin schiet op doel. Balányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Manassero geeft de bal voor. Biagini rent richting de bal. Tassoni begaat een overtreding. Biagini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Manassero komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Wang-Lin passt de bal met de wreef. Tassoni is nu in balbezit. Biagini verovert de bal door een tackle van achteren. Biagini schiet op doel. Balányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
gicasoft.it - Divino Codino 3:4

70e minuut.
Galdea met een snelle inworp. Manassero bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanello begaat een overtreding. Zanello krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Biagini is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tassoni. Biagini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Manassero wilt de vrije trap nemen. Balányi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gicasoft.it - Divino Codino 3:5

77e minuut.
Plaza kopt de bal weg. Tonella bereikt de bal nog maar net als eerste. Lung tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lung krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Manassero speelt de bal door. Biagini rent richting de bal. Biagini passt de bal in één keer door. Caiozzo is nu in balbezit. Caiozzo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tonella met de inworp. Carlitos bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiozzo onderschept slim de pass. Caiozzo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gicasoft.it 44%, Divino Codino 56%.
gicasoft.it - Divino Codino 3:5