Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Isman F.C. Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 5389
Los Caballos Felices!! :P los gilitos
de nuevo aqui Tactiek 442
45% Balbezit 55%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.8 gemiddelde waardering 53
excellent Schieten very good
excellent Passen good
good Verdedigen formidable


9e minuut.
Herbasch verovert de bal door een tackle van achteren. Herbasch geeft een lange en hoge pass. Taiguara kopt de bal weg. Cuéllar Sacristán is nu in balbezit. Cuéllar Sacristán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aso Ferrer met een snelle inworp. Campabadal bereikt de bal nog maar net als eerste. Campabadal geeft de bal voor. Rainha springt en kopt de bal. Kolsuz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Inworp. Busquets met de inworp. Barquín geeft een lange en hoge pass. Daar is Ouédec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rainha bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Ziarreta speelt de bal door. Aso Ferrer met een sublieme pass. Rainha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainha schiet op doel. Kolsuz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Caballos Felices!! :P - los gilitos 1:0

30e minuut.
Taiguara is nu in balbezit. Barquín onderschept slim de pass. Barquín passt de bal zonder na te denken. Rainha is nu in balbezit. Rainha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Campabadal met een sublieme pass. Aso Ferrer is nu in balbezit. Aso Ferrer passt de bal met de wreef. Rainha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ouédec rent richting de bal. Rainha verovert de bal door een tackle van achteren. Rainha schiet op doel. Hagiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kolsuz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Caballos Felices!! :P - los gilitos 2:0

43e minuut.
Ubis Carandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barquín bereikt de bal nog maar net als eerste. Barquín met een sublieme pass. Rainha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Caballos Felices!! :P 38%, los gilitos 62%.
Los Caballos Felices!! :P - los gilitos 2:0

50e minuut.
Aso Ferrer geeft de bal voor. Hagiu kan de bal niet met de borst controleren. Rainha rent richting de bal. Rainha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Caballos Felices!! :P - los gilitos 3:0

62e minuut.
Ziarreta geeft een lange en hoge pass. Aso Ferrer kopt de bal weg. Barquín probeert naar een medespeler te passen. Rainha heeft problemen om de bal te vangen. Rainha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Herbasch probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Daia de bal. Daia speelt de bal door. Bajić rent richting de bal. Bajić haalt uit met een fantastische trap. Cimbru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Aso Ferrer probeert naar een medespeler te passen. Rainha bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skalski. Skalski krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Daia passt de bal zonder na te denken. Ubis Carandi is nu in balbezit. Busquets verovert de bal door een tackle van achteren. Busquets geeft een lange en hoge pass. Rainha maakt een snoekduik en kopt de bal. Kolsuz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Cuéllar Sacristán bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuéllar Sacristán geeft een hoge lob. Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić schiet op doel. Cimbru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Caballos Felices!! :P - los gilitos 3:1

79e minuut.
Aso Ferrer met een sublieme pass. Campabadal met een sublieme pass. Barquín geeft een hoge lob. Rainha rent richting de bal. Rainha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Caballos Felices!! :P 33%, los gilitos 67%.
Los Caballos Felices!! :P - los gilitos 3:1