Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 01:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Dinamo T Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2753
Dinamo T Balls of Steel
352use Tactiek singer high off
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
5 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 41.7
matig Schieten solide
redelijk Passen redelijk
matig Verdedigen matig


3e minuut.
Madden is nu in balbezit. Loughlin onderschept slim de pass. Loughlin probeert naar een medespeler te passen. Hockensmith is nu in balbezit. Hockensmith draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Balls of Steel 0:1

5e minuut.
Njeguš passt de bal met de wreef. Blair speelt de bal door. Hockensmith rent richting de bal. Hockensmith haalt uit met een fantastische trap. Nixon werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Balls of Steel 0:2

12e minuut.
Christopher geeft een hoge lob. Romaguera is nu in balbezit. Romaguera geeft de bal voor. Klungelig pakt Hammes de bal. Hammes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Balls of Steel 0:3

17e minuut.
Loughlin speelt de bal door. Hockensmith bereikt de bal nog maar net als eerste. Hockensmith passt de bal in één keer door. Blair rent richting de bal. Blair draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Balls of Steel 0:4

18e minuut.
Daar is Hockensmith, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blackman probeert naar een medespeler te passen. Gatti rent richting de bal. Blair onderschept slim de pass. Blair draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Romaguera rent richting de bal. Hammes verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Pokrywczyński ... Strafschop! Pokrywczyński krijgt een gele kaart. Hammes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kline neemt zijn aanloop. Nixon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Daar is Christopher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hammes is nu in balbezit. Kılıç begaat een overtreding. Kılıç krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Madden probeert naar een medespeler te passen. Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Hill passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Madden de bal. Madden geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Madden geeft een hoge lob. Daar is Waterson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nelsen is nu in balbezit. Nelsen draait met de bal, schiet en ... Peguero probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Njeguš met een snelle inworp. Hill met een sublieme pass. Castro is nu in balbezit. Castro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Hockensmith zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Loughlin geeft de bal voor. Nixon probeert naar een medespeler te passen. Loughlin kopt de bal weg. Hockensmith rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Romaguera geeft de bal voor. Hammes heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Christopher zal de hoekschop nemen. Hammes springt en kopt de bal. Nixon bokst de bal weg. Gatti is nu in balbezit. Blair onderschept slim de pass. Blair haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Loughlin is nu in balbezit. Loughlin geeft een lange en hoge pass. Blair rent richting de bal. Christopher is nu in balbezit. Christopher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo T 52%, Balls of Steel 48%.
Dinamo T - Balls of Steel 0:4

55e minuut.
Kline geeft een hoge lob. Hammes kopt de bal weg. Hockensmith bereikt de bal nog maar net als eerste. Hockensmith draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Hockensmith passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Blair de bal. Blackman bereikt de bal nog maar net als eerste. Blair onderschept slim de pass. Blair haalt uit met een fantastische trap. Nixon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Balls of Steel 0:5

68e minuut.
Hockensmith is nu in balbezit. Hockensmith passt de bal met de wreef. Blair bereikt de bal nog maar net als eerste. Blair schiet op doel. Nixon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Balls of Steel 0:6

72e minuut.
Daar is Madden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madden geeft een hoge lob. Gatti probeert naar een medespeler te passen. Njeguš bereikt de bal nog maar net als eerste. Njeguš geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kline geeft een hoge lob. Hockensmith rent richting de bal. Hockensmith passt de bal met de wreef. Blair bereikt de bal nog maar net als eerste. Blair schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Romaguera geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Christopher neemt de hoekschop. Blair krijgt zijn hoofd ertegen. Nixon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Balls of Steel 0:7

85e minuut.
Doeltrap. Peguero met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Romaguera de bal. Hammes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammes haalt uit met een fantastische trap. Nixon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Njeguš zal de hoekschop nemen. Madden probeert naar een medespeler te passen. Daar is Castro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prideaux rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo T 35%, Balls of Steel 65%.
Dinamo T - Balls of Steel 0:7