Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: San Siro!!!
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5694
AC Milan!!! Viola 65 Timisoara
nc Tactiek piti
47% Balbezit 53%
92% Spel op eigen helft 8%
0 Doelpogingen 66
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.8 gemiddelde waardering 40.4
poor Schieten excellent
adequate Passen good
weak Verdedigen average


1e minuut.
Onanista rent richting de bal. Cabuşchin begaat een overtreding. Onanista is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dusolleil met een snel genomen vrije trap. Voinea bereikt de bal nog maar net als eerste. Voinea haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

3e minuut.
Gyurcsány onderschept slim de pass. Pistola is nu in balbezit. Dusolleil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusolleil haalt uit met een fantastische trap. Diago probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Viola 65 Timisoara 0:1

6e minuut.
Bojin speelt de bal door. Onanista met een sublieme pass. Pistola is nu in balbezit. Pistola haalt uit met een fantastische trap. Diago werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Viola 65 Timisoara 0:2

7e minuut.
Gânsac geeft de bal voor. Hagi is nu in balbezit. Hagi passt de bal in één keer door. Dusolleil is nu in balbezit. Dusolleil schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pistola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Viola 65 Timisoara 0:3

9e minuut.
Pistola rent richting de bal. Onanista probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dusolleil de bal. Dusolleil draait met de bal, schiet en ... Diago probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Voinea rent richting de bal. Voinea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Viola 65 Timisoara 0:4

13e minuut.
Dusolleil passt de bal in één keer door. Gyurcsány bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurcsány probeert naar een medespeler te passen. Pistola is nu in balbezit. Pistola schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pistola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Viola 65 Timisoara 0:5

18e minuut.
Olaru passt de bal met de wreef. Pistola is nu in balbezit. Dusolleil heeft problemen om de bal te vangen. Dusolleil draait met de bal, schiet en ... Diago maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Viola 65 Timisoara 0:6

20e minuut.
Voinea met de inworp. Onanista rent richting de bal. Onanista speelt de bal door. Pistola is nu in balbezit. Pistola draait met de bal, schiet en ... Diago probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Diago probeert naar een medespeler te passen. Onanista rent richting de bal. Onanista probeert naar een medespeler te passen. Pistola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistola draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Hagi passt de bal zonder na te denken. Voinea probeert naar een medespeler te passen. Pistola is nu in balbezit. Pistola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Onanista probeert de bal met de borst te controleren. Onanista speelt de bal door. Dusolleil is nu in balbezit. Dusolleil draait met de bal, schiet en ... Diago probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Viola 65 Timisoara 0:7

24e minuut.
Hagi is nu in balbezit. Hagi passt de bal zonder na te denken. Dusolleil is nu in balbezit. Dusolleil draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Dusolleil heeft problemen om de bal te vangen. Dusolleil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Viola 65 Timisoara 0:8

26e minuut.
Onanista rent richting de bal. Pistola bereikt de bal nog maar net als eerste. Onanista probeert naar een medespeler te passen. Dusolleil rent richting de bal. Dusolleil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Hagi met een snelle inworp. Pistola is nu in balbezit. Dusolleil rent richting de bal. Dusolleil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Viola 65 Timisoara 0:9

29e minuut.
Voinea rent richting de bal. Voinea speelt de bal door. Gyurcsány probeert naar een medespeler te passen. Pistola rent richting de bal. Pistola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Cabuşchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojin verovert de bal door een tackle van achteren. Voinea met een sublieme pass. Daar is Pistola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pistola schiet op doel. Diago verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Onanista de bal. Pistola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Voinea rent richting de bal. Voinea speelt de bal door. Pistola rent richting de bal. Dusolleil is nu in balbezit. Dusolleil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Viola 65 Timisoara 0:10

34e minuut.
Dusolleil haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pistola de bal onder controle te krijgen. Voinea probeert naar een medespeler te passen. Dusolleil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusolleil schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pistola is nu in balbezit. Pistola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Dusolleil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusolleil probeert naar een medespeler te passen. Pistola rent richting de bal. Pistola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Viola 65 Timisoara 0:11

37e minuut.
Pistola speelt de bal door. Klungelig pakt Onanista de bal. Onanista met een sublieme pass. Dusolleil rent richting de bal. Dusolleil schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dusolleil rent richting de bal. Dusolleil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Hagi verovert de bal door een tackle van achteren. Hagi passt de bal met de wreef. Dusolleil rent richting de bal. Dusolleil draait met de bal, schiet en ... Diago probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Viola 65 Timisoara 0:12

40e minuut.
Găleşanu passt de bal met de wreef. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hagi neemt de hoekschop. Pistola krijgt zijn hoofd ertegen. Diago maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Viola 65 Timisoara 0:13

42e minuut.
Onanista bereikt de bal nog maar net als eerste. Onanista passt de bal met de wreef. Dusolleil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusolleil schiet op doel. Diago maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Viola 65 Timisoara 0:14

42e minuut.
Diago probeert naar een medespeler te passen. Onanista kopt de bal weg. Dusolleil is nu in balbezit. Dusolleil schiet op doel. Diago probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Viola 65 Timisoara 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan!!! 91%, Viola 65 Timisoara 9%.
AC Milan!!! - Viola 65 Timisoara 0:15

47e minuut.
Onanista rent richting de bal. Onanista met een sublieme pass. Dusolleil heeft problemen om de bal te vangen. Dusolleil schiet op doel. Diago probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Onanista passt de bal met de wreef. Căpăţână rent richting de bal. Căpăţână met een sublieme pass. Pistola is nu in balbezit. Pistola haalt uit met een fantastische trap. Diago bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hagi zal de hoekschop nemen. Pistola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistola haalt uit met een fantastische trap. Diago probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Viola 65 Timisoara 0:16

51e minuut.
Latoszek passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Pistola de bal onder controle te krijgen. Dusolleil rent richting de bal. Dusolleil draait met de bal, schiet en ... Diago probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Viola 65 Timisoara 0:17

53e minuut.
Hagi met een snelle inworp. Onanista controleert de bal met de borst. Onanista met een sublieme pass. Dusolleil rent richting de bal. Dusolleil haalt uit met een fantastische trap. Paal!

53e minuut.
Gyurcsány speelt de bal door. Dusolleil rent richting de bal. Pistola rent richting de bal. Pistola draait met de bal, schiet en ... Diago werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Voinea rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Viola 65 Timisoara 0:18

55e minuut.
Onanista rent richting de bal. Onanista speelt de bal door. Dusolleil is nu in balbezit. Dusolleil schiet op doel. Diago maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Viola 65 Timisoara 0:19

58e minuut.
Voinea rent richting de bal. Voinea met een sublieme pass. Pistola rent richting de bal. Pistola schiet op doel. Diago maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Viola 65 Timisoara 0:20

61e minuut.
Hagi met de inworp. Pistola probeert de bal met de borst te controleren. Pistola met een sublieme pass. Dusolleil rent richting de bal. Dusolleil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Viola 65 Timisoara 0:21

63e minuut.
Voinea bereikt de bal nog maar net als eerste. Voinea probeert naar een medespeler te passen. Dusolleil is nu in balbezit. Dusolleil draait met de bal, schiet en ... Diago probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Viola 65 Timisoara 0:22

64e minuut.
Onanista controleert de bal met de borst. Onanista met een sublieme pass. Pistola bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusolleil rent richting de bal. Dusolleil draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pistola rent richting de bal. Pistola draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Voinea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pistola is nu in balbezit. Pistola haalt uit met een fantastische trap. Diago kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Viola 65 Timisoara 0:23

66e minuut.
Hagi met de inworp. Pistola probeert de bal met de borst te controleren. Pistola met een sublieme pass. Voinea is nu in balbezit. Voinea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Voinea rent richting de bal. Voinea passt de bal in één keer door. Pistola rent richting de bal. Pistola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Viola 65 Timisoara 0:24

69e minuut.
Onanista bereikt de bal nog maar net als eerste. Onanista passt de bal zonder na te denken. Dusolleil rent richting de bal. Pistola is nu in balbezit. Pistola haalt uit met een fantastische trap. Diago verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Gyurcsány speelt de bal door. Daar is Hagi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hagi passt de bal zonder na te denken. Dusolleil heeft problemen om de bal te vangen. Dusolleil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Viola 65 Timisoara 0:25

73e minuut.
Găleşanu is nu in balbezit. Găleşanu passt de bal in één keer door. Daar is Çankırılılar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burcă met een sublieme pass. Daar is Diago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!

74e minuut.
Dusolleil bereikt de bal nog maar net als eerste. Onanista met een sublieme pass. Pistola rent richting de bal. Pistola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Viola 65 Timisoara 0:26

75e minuut.
Voinea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Onanista is nu in balbezit. Onanista passt de bal in één keer door. Dusolleil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusolleil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Viola 65 Timisoara 0:27

76e minuut.
Cabuşchin speelt de bal door. Daar is Diago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Onanista onderschept slim de pass. Dusolleil is nu in balbezit. Pistola rent richting de bal. Pistola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Viola 65 Timisoara 0:28

80e minuut.
Voinea speelt de bal door. Hagi heeft problemen om de bal te vangen. Hagi speelt de bal door. Dusolleil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusolleil haalt uit met een fantastische trap. Diago kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Pistola de bal. Dusolleil is nu in balbezit. Dusolleil schiet op doel. Diago bokst de bal weg. Dusolleil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusolleil haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Viola 65 Timisoara 0:29

84e minuut.
Gyurcsány probeert naar een medespeler te passen. Onanista heeft problemen om de bal te vangen. Onanista speelt de bal door. Dusolleil rent richting de bal. Dusolleil schiet op doel. Diago probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pistola is nu in balbezit. Pistola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Viola 65 Timisoara 0:30

85e minuut.
Dusolleil bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistola heeft problemen om de bal te vangen. Dusolleil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusolleil schiet op doel. Diago werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Viola 65 Timisoara 0:31

87e minuut.
Voinea passt de bal zonder na te denken. Pistola rent richting de bal. Dusolleil rent richting de bal. Dusolleil draait met de bal, schiet en ... Diago maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Viola 65 Timisoara 0:32

88e minuut.
Onanista is nu in balbezit. Onanista speelt de bal door. Daar is Pistola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pistola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Viola 65 Timisoara 0:33

90e minuut.
Voinea onderschept slim de pass. Voinea speelt de bal door. Dusolleil rent richting de bal. Dusolleil schiet op doel. Diago probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Viola 65 Timisoara 0:34

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan!!! 94%, Viola 65 Timisoara 6%.
AC Milan!!! - Viola 65 Timisoara 0:34