Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 18:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ELMAS Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1608
ELMAS Sakaryaspor
umut Tactiek 442
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
15 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 46.1
very good Schieten very good
adequate Passen good
very good Verdedigen good


1e minuut.
Daar is Dalheimer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalheimer geeft een lange en hoge pass. Miranda heeft problemen om de bal te vangen. Miranda draait met de bal, schiet en ... Galarza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ELMAS - Sakaryaspor 1:0

4e minuut.
Lavrenčić probeert naar een medespeler te passen. Buchta rent richting de bal. Kobylas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylas geeft een hoge lob. Iquiapaza maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Gnatkowski is nu in balbezit. Gnatkowski passt de bal met de wreef. Miranda rent richting de bal. Miranda schiet op doel. Galarza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ELMAS - Sakaryaspor 2:0

12e minuut.
Dalheimer rent richting de bal. Dalheimer met een sublieme pass. Buclea is nu in balbezit. Miranda onderschept slim de pass. Miranda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Tureuna geeft een hoge lob. Dalheimer kopt de bal weg. Klungelig pakt Maziarka de bal. Buchta is nu in balbezit. Buchta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Libuda is nu in balbezit. Libuda geeft een lange en hoge pass. Qurbanov met een sublieme pass. Klungelig pakt Miranda de bal. Miranda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Qurbanov springt en kopt de bal. Galarza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Dalheimer probeert naar een medespeler te passen. Qurbanov rent richting de bal. Qurbanov passt de bal zonder na te denken. Miranda is nu in balbezit. Miranda schiet op doel. Galarza bokst de bal weg.

38e minuut.
Esnal is nu in balbezit. Esnal met een sublieme pass. Qurbanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qurbanov heeft problemen om de bal te vangen. Qurbanov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ELMAS 55%, Sakaryaspor 45%.
ELMAS - Sakaryaspor 2:0

52e minuut.
Esnal kopt de bal weg. Miranda rent richting de bal. Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivera geeft de bal voor. Qurbanov krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Iquiapaza rent richting de bal. Lavrenčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavrenčić passt de bal zonder na te denken. Buchta rent richting de bal. Buchta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Pekurinen verovert de bal door een tackle van achteren. Pekurinen speelt de bal door. Kobylas speelt de bal door. Buchta is nu in balbezit. Buchta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Tureuna onderschept slim de pass. Tureuna probeert naar een medespeler te passen. Olivera probeert naar een medespeler te passen. Qurbanov rent richting de bal. Qurbanov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Lavrenčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavrenčić geeft een lange en hoge pass. Libuda heeft problemen om de bal te vangen. Iquiapaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Iquiapaza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Miranda kopt de bal weg. Qurbanov rent richting de bal. Buclea verovert de bal door een tackle van achteren. Buclea geeft een lange en hoge pass. Martyniuk is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Klungelig pakt Soyer de bal. Qurbanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qurbanov passt de bal in één keer door. Dalheimer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalheimer haalt uit met een fantastische trap. Galarza bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Olivera geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Qurbanov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ELMAS - Sakaryaspor 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ELMAS 50%, Sakaryaspor 50%.
ELMAS - Sakaryaspor 3:0