Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Anfield
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 9296
LiverpoolGR F.C. Πιπίλαgoal
Firmino Tactiek A1
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 61.5
redelijk Schieten uitstekend
solide Passen formidabel
redelijk Verdedigen formidabel


2e minuut.
Casas Cuevas speelt de bal door. Karagkiolidis rent richting de bal. Met opzet legt Gotzigiannis zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gotzigiannis naar de kleedkamers voor een vroege douche.

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Santamaría de bal onder controle te krijgen. Longobardi probeert naar een medespeler te passen. Đình Dương rent richting de bal. Đình Dương geeft een hoge lob. Chrysafidis krijgt zijn hoofd ertegen. Galanomatis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Đình Dương heeft problemen om de bal te vangen. Đình Dương passt de bal in één keer door. Chrysafidis rent richting de bal. Chrysafidis haalt uit met een fantastische trap. Maurizi probeert de bal aan de voet te houden. Galanomatis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LiverpoolGR F.C. - Πιπίλαgoal 0:1

10e minuut.
Kciuk speelt de bal door. Klungelig pakt Starzec de bal. Maurizi is nu in balbezit. Starzec verovert de bal door een tackle van achteren. Starzec draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Kamaras geeft een hoge lob. Mączewski kopt de bal weg. Voskopoulos geeft een lange en hoge pass. Chrysafidis krijgt zijn hoofd ertegen. Galanomatis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Mączewski probeert naar een medespeler te passen. Voskopoulos geeft de bal voor. Chrysafidis kopt de bal weg. Starzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Starzec schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LiverpoolGR F.C. - Πιπίλαgoal 0:2

20e minuut.
Kamaras speelt de bal door. Karagkiolidis probeert de bal aan de voet te houden. Karagkiolidis speelt de bal door. Kypourgos is nu in balbezit. Kypourgos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Starzec passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Đình Dương de bal. Đình Dương met een sublieme pass. Chrysafidis rent richting de bal. Chrysafidis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Voskopoulos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Starzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Starzec passt de bal met de wreef. Chrysafidis rent richting de bal. Chrysafidis haalt uit met een fantastische trap. Galanomatis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LiverpoolGR F.C. 66%, Πιπίλαgoal 34%.
LiverpoolGR F.C. - Πιπίλαgoal 0:2

46e minuut.
Starzec is nu in balbezit. Starzec passt de bal in één keer door. Đình Dương rent richting de bal. Đình Dương geeft een hoge lob. Chrysafidis krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Đình Dương geeft de bal voor. Starzec is nu in balbezit. Maurizi rent richting de bal. Starzec onderschept slim de pass. Starzec schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chrysafidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrysafidis haalt uit met een fantastische trap. Galanomatis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Bournous verovert de bal door een tackle van achteren. Bournous geeft de bal voor. Đình Dương kopt de bal weg. Starzec is nu in balbezit. Starzec schiet op doel. De bal raakt de paal. Chrysafidis is nu in balbezit. Chrysafidis haalt uit met een fantastische trap. Galanomatis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Starzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Starzec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LiverpoolGR F.C. - Πιπίλαgoal 0:3

56e minuut.
Mączewski onderschept slim de pass. Mączewski met een sublieme pass. Voskopoulos speelt de bal door. Starzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Starzec draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Galanomatis trapt de bal weg. Kciuk rent richting de bal. Voskopoulos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kciuk raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kciuk kan niet meer verder spelen. Golan komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Mączewski passt de bal in één keer door. Đình Dương is nu in balbezit. Đình Dương geeft een lange en hoge pass. Chrysafidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrysafidis draait met de bal, schiet en ... Galanomatis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Voskopoulos onderschept slim de pass. Voskopoulos passt de bal in één keer door. Đình Dương rent richting de bal. Đình Dương geeft een lange en hoge pass. Chrysafidis maakt een snoekduik en kopt de bal. Galanomatis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Kelly met een sublieme pass. Karagkiolidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mączewski begaat een overtreding. Mączewski krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Kamaras is nu in balbezit. Mączewski verovert de bal door een tackle van achteren. Mączewski passt de bal met de wreef. Đình Dương geeft een lange en hoge pass. Chrysafidis maakt een snoekduik en kopt de bal. Galanomatis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Mączewski kopt de bal weg. Kamaras probeert de bal met de borst te controleren. Chrysafidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrysafidis haalt uit met een fantastische trap. Galanomatis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LiverpoolGR F.C. - Πιπίλαgoal 0:4

88e minuut.
Golan bereikt de bal nog maar net als eerste. Golan geeft de bal voor. Đình Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Dương geeft een lange en hoge pass. Chrysafidis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LiverpoolGR F.C. 60%, Πιπίλαgoal 40%.
LiverpoolGR F.C. - Πιπίλαgoal 0:4