Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Chrüzbandriisser Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4678
FC Chrüzbandriisser Drifting Clouds
4 hinde2 före Tactiek 2024-ultra
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
18 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 43.5
formidabel Schieten solide
goed Passen redelijk
goed Verdedigen matig


8e minuut.
Weingart geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Fernández Borbalán de bal onder controle te krijgen. Ştefan is nu in balbezit. Goldner verovert de bal door een tackle van achteren. Goldner draait met de bal, schiet en ... Weinberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Frischknecht is nu in balbezit. Goldner verovert de bal door een tackle van achteren. Ilg rent richting de bal. Ilg draait met de bal, schiet en ... Weinberg probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ilg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chrüzbandriisser - Drifting Clouds 1:0

17e minuut.
Fernández Borbalán bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Borbalán geeft een lange en hoge pass. Goldner kopt de bal weg. Ilg is nu in balbezit. Ilg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ştefan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lyner de bal. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Lang de bal. Lang schiet op doel. Douglas bokst de bal weg.

39e minuut.
Esca passt de bal in één keer door. Ilg rent richting de bal. Gilardi begaat een overtreding. Ilg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cederholm neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Weingart geeft een lange en hoge pass. Goldner kopt de bal weg. Ilg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilg schiet op doel. Weinberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Cederholm onderschept slim de pass. Barum bereikt de bal nog maar net als eerste. Barum met een sublieme pass. Ilg is nu in balbezit. Ilg haalt uit met een fantastische trap. Weinberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Niciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang rent richting de bal. Lang passt de bal in één keer door. Niciński is nu in balbezit. Niciński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chrüzbandriisser 37%, Drifting Clouds 63%.
FC Chrüzbandriisser - Drifting Clouds 1:0

46e minuut.
Barum is nu in balbezit. Barum geeft een lange en hoge pass. Descloux bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilg verovert de bal door een tackle van achteren. Ilg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Seewald is nu in balbezit. Meistermacher onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Negligé. Negligé krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Müggeli verovert de bal door een tackle van achteren. Müggeli geeft de bal voor. Ilg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilg draait met de bal, schiet en ... Weinberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chrüzbandriisser - Drifting Clouds 2:0

57e minuut.
Esca rent richting de bal. Esca geeft de bal voor. Gilardi is nu in balbezit. Ilg onderschept slim de pass. Ilg haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Goldner passt de bal met de wreef. Ilg rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gilardi. Ilg is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cederholm neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Niciński speelt de bal door. Meistermacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Weingart tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Weingart krijgt een gele kaart. Meistermacher is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fernández Borbalán zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Niciński krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Ştefan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Esca met een snelle inworp. Goldner rent richting de bal. Goldner draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Cederholm is nu in balbezit. Vercruysse verovert de bal door een tackle van achteren. Vercruysse passt de bal met de wreef. Niciński rent richting de bal. Niciński schiet op doel. Douglas bokst de bal weg.

85e minuut.
Esca heeft problemen om de bal te vangen. Thiên Phú is nu in balbezit. Thiên Phú probeert naar een medespeler te passen. Goldner bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chrüzbandriisser - Drifting Clouds 3:0

88e minuut.
Goldner geeft een lange en hoge pass. Lang is nu in balbezit. Barum begaat een overtreding. Barum krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chrüzbandriisser 31%, Drifting Clouds 69%.
FC Chrüzbandriisser - Drifting Clouds 3:0