Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:32
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Přemysl Kozina Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3632
Gdyńska Arka KKS Ostrovia
5-3-2_hold Tactiek OSTRO_PO_SWOJE
63% Balbezit 37%
17% Spel op eigen helft 83%
42 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59.1 gemiddelde waardering 22.5
formidabel Schieten slecht
uitstekend Passen zwak
zeer goed Verdedigen zwak


1e minuut.
Lonien heeft problemen om de bal te vangen. Lonien passt de bal met de wreef. Nicpoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicpoń geeft de bal voor. De Zotto springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Darbinyan is nu in balbezit. Darbinyan geeft de bal voor. Inworp. Garwoła met een snelle inworp. Stanišić geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Darbinyan trapt de bal weg van het doel. Lonien kopt de bal weg. De Zotto is nu in balbezit. De Zotto draait met de bal, schiet en ... Bekar probeert de bal aan de voet te houden. Gorgolewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stanišić is nu in balbezit. Stanišić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńska Arka - KKS Ostrovia 1:0

7e minuut.
Domínguez heeft problemen om de bal te vangen. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanišić verovert de bal door een tackle van achteren. Stanišić haalt uit met een fantastische trap. Gorgolewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńska Arka - KKS Ostrovia 2:0

8e minuut.
Humiecki is nu in balbezit. Humiecki passt de bal zonder na te denken. Radke bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanišić onderschept slim de pass. Stanišić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Lonien is nu in balbezit. Garwoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Garwoła passt de bal zonder na te denken. Stanišić is nu in balbezit. Stanišić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńska Arka - KKS Ostrovia 3:0

16e minuut.
Lonien bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonien passt de bal zonder na te denken. Daar is Nicpoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicpoń geeft een hoge lob. Stanišić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńska Arka - KKS Ostrovia 4:0

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stożek met een snelle inworp. Nicpoń is nu in balbezit. Nicpoń geeft een lange en hoge pass. De Zotto springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Lonien met een sublieme pass. Stanišić heeft problemen om de bal te vangen. Stanišić probeert naar een medespeler te passen. De Zotto is nu in balbezit. De Zotto draait met de bal, schiet en ... Gorgolewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gorgolewski probeert naar een medespeler te passen. Garwoła kopt de bal weg. Stanišić is nu in balbezit. Stanišić draait met de bal, schiet en ... Gorgolewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńska Arka - KKS Ostrovia 5:0

31e minuut.
Doeltrap. Darbinyan met een harde bal richting middenveld. Garwoła kopt de bal weg. Stanišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanišić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De Zotto probeert naar een medespeler te passen. Nicpoń is nu in balbezit. Nicpoń geeft de bal voor. De Zotto bereikt de bal nog maar net als eerste. De Zotto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńska Arka - KKS Ostrovia 6:0

37e minuut.
Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanišić verovert de bal door een tackle van achteren. Humiecki rent richting de bal. Stanišić verovert de bal door een tackle van achteren. Stanišić draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńska Arka - KKS Ostrovia 7:0

41e minuut.
Bekar geeft een lange en hoge pass. Lonien geeft een lange en hoge pass. Ineichen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De Zotto is nu in balbezit. De Zotto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Abello kopt de bal weg. De Zotto is nu in balbezit. De Zotto passt de bal met de wreef. Stanišić is nu in balbezit. Stanišić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Doeltrap. Stożek trapt de bal weg van het doel. Stanišić kopt de bal weg. De Zotto is nu in balbezit. De Zotto draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńska Arka - KKS Ostrovia 8:0

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oferma komt het veld opgelopen. Sichieri komt het veld opgelopen. Késmárky komt het veld opgelopen. Berthelot komt het veld opgelopen. Rusoiu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gdyńska Arka 21%, KKS Ostrovia 79%.
Gdyńska Arka - KKS Ostrovia 8:0

52e minuut.
Oferma passt de bal met de wreef. Rusoiu rent richting de bal. Rusoiu passt de bal in één keer door. De Zotto is nu in balbezit. De Zotto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
De Zotto met een sublieme pass. Rusoiu is nu in balbezit. Rusoiu speelt de bal door. De Zotto rent richting de bal. De Zotto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Radke trapt de bal weg van het doel. Oferma kopt de bal weg. Klungelig pakt Darbinyan de bal. Stanišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanišić draait met de bal, schiet en ... Gorgolewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Stanišić kopt de bal weg. Gorgolewski probeert naar een medespeler te passen. Késmárky kopt de bal weg. De Zotto rent richting de bal. De Zotto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Klungelig pakt Humiecki de bal. Stanišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanišić passt de bal met de wreef. De Zotto bereikt de bal nog maar net als eerste. De Zotto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Stożek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rusoiu met de inworp. Késmárky bereikt de bal nog maar net als eerste. Késmárky geeft een lange en hoge pass. Gorgolewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Oferma passt de bal in één keer door. Stanišić rent richting de bal. Stanišić passt de bal met de wreef. De Zotto is nu in balbezit. De Zotto draait met de bal, schiet en ... Gorgolewski bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Gorgolewski trapt de bal weg van het doel. Oferma kopt de bal weg. De Zotto is nu in balbezit. Stanišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanišić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gorgolewski met een harde bal richting middenveld. Stanišić kopt de bal weg. De Zotto is nu in balbezit. De Zotto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De Zotto bereikt de bal nog maar net als eerste. De Zotto passt de bal zonder na te denken. Stanišić rent richting de bal. De Zotto rent richting de bal. De Zotto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Gorgolewski trapt de bal weg. Késmárky kopt de bal weg. Daar is De Zotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Zotto schiet op doel. Darbinyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rusoiu neemt de hoekschop. De Zotto is nu in balbezit. De Zotto schiet op doel. Gorgolewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Darbinyan rent richting de bal. Darbinyan geeft de bal voor. Ineichen rent richting de bal. Késmárky verovert de bal door een tackle van achteren. Késmárky geeft de bal voor. Gorgolewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Rusoiu geeft een lange en hoge pass. Darbinyan heeft problemen om de bal te vangen. De Zotto rent richting de bal. De Zotto haalt uit met een fantastische trap. Gorgolewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńska Arka - KKS Ostrovia 9:0

75e minuut.
Stanišić probeert naar een medespeler te passen. Rusoiu is nu in balbezit. Rusoiu geeft een hoge lob. De Zotto is nu in balbezit. De Zotto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńska Arka - KKS Ostrovia 10:0

77e minuut.
Késmárky rent richting de bal. Késmárky passt de bal zonder na te denken. Oferma probeert naar een medespeler te passen. De Zotto bereikt de bal nog maar net als eerste. De Zotto draait met de bal, schiet en ... Gorgolewski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńska Arka - KKS Ostrovia 11:0

82e minuut.
Rusoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusoiu geeft een hoge lob. Radke kopt de bal weg. Abadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanišić verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Gorgolewski probeert naar een medespeler te passen. Késmárky kopt de bal weg. Rusoiu met een sublieme pass. De Zotto heeft problemen om de bal te vangen. De Zotto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Oferma passt de bal zonder na te denken. Stanišić rent richting de bal. Stanišić heeft problemen om de bal te vangen. Stanišić haalt uit met een fantastische trap. Gorgolewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńska Arka - KKS Ostrovia 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gdyńska Arka 13%, KKS Ostrovia 87%.
Gdyńska Arka - KKS Ostrovia 12:0