Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Merluchon Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 6757
FC Merluchon AS DORIAN
442 bofbof Tactiek new 442
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 0
61.1 gemiddelde waardering 37.7
formidable Schieten average
very good Passen weak
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Duprat geeft een lange en hoge pass. Bratianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răcaru rent richting de bal. Răcaru schiet op doel. Sissoko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Merluchon - AS DORIAN 1:0

7e minuut.
Nydal met een sublieme pass. Ciubuc speelt de bal door. Bratianu is nu in balbezit. Bratianu haalt uit met een fantastische trap. Sissoko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Merluchon - AS DORIAN 2:0

11e minuut.
Ţicleanu geeft een lange en hoge pass. Nydal kopt de bal weg. Klungelig pakt Gaucher de bal. Bratianu is nu in balbezit. Bratianu schiet op doel. Sissoko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Ţirtea geeft een hoge lob. Ţicleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratianu verovert de bal door een tackle van achteren. Bratianu schiet op doel. Sissoko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Merluchon - AS DORIAN 3:0

22e minuut.
Duprat geeft de bal voor. Bratianu kopt de bal weg. Tadej rent richting de bal. Tadej schiet op doel. Sissoko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Merluchon - AS DORIAN 4:0

26e minuut.
Daar is Tadej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berg verovert de bal door een tackle van achteren. Berg speelt de bal door. Klungelig pakt Bratianu de bal. Bratianu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ţicleanu geeft de bal voor. Inworp. Nydal met een snelle inworp. Răcaru rent richting de bal. Răcaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ţirtea kopt de bal weg. Bratianu heeft problemen om de bal te vangen. Berg rent richting de bal. Bratianu verovert de bal door een tackle van achteren. Bratianu draait met de bal, schiet en ... Sissoko bokst de bal weg.

40e minuut.
Valdivieso is nu in balbezit. Ţirtea onderschept slim de pass. Ţirtea passt de bal met de wreef. Răcaru is nu in balbezit. Răcaru draait met de bal, schiet en ... Sissoko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Viñuela geeft de bal voor. Tadej kopt de bal weg. Daar is Ţicleanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Răcaru is nu in balbezit. Răcaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Merluchon 30%, AS DORIAN 70%.
FC Merluchon - AS DORIAN 4:0

71e minuut.
Ciubuc speelt de bal door. Răcaru is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nydal neemt de hoekschop. Joubert heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ţirtea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Răcaru maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Bratianu rent richting de bal. Znój onderschept slim de pass. Răcaru onderschept slim de pass. Tadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadej schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Joubert geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ţirtea met een snelle inworp. Tadej rent richting de bal. Tadej haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Zanozin niet meer kan verder spelen. Paff komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Merluchon 46%, AS DORIAN 54%.
FC Merluchon - AS DORIAN 4:0