Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: B & S ARENA
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2767
B & S HellTigers
5+2+3 Tactiek NewTicTac
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
61.8 gemiddelde waardering 54.5
excellent Schieten very good
very good Passen very good
formidable Verdedigen good


7e minuut.
Cracoş haalt uit met een fantastische trap. Almirall met een sublieme pass. Mihu kopt de bal weg. Daar is Josse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiran rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Yeffal verovert de bal door een tackle van achteren. Josse verovert de bal door een tackle van achteren. Josse geeft een lange en hoge pass. Svrdlan rent richting de bal. Svrdlan haalt uit met een fantastische trap. Almirall probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Mak kopt de bal weg. Daar is de Goey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Goey passt de bal in één keer door. Svrdlan is nu in balbezit. Svrdlan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
de Goey bereikt de bal nog maar net als eerste. de Goey passt de bal zonder na te denken. Daar is Svrdlan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Svrdlan draait met de bal, schiet en ... Almirall maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
de Goey raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Roztwór komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Kalem kopt de bal weg. Qarayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Cracoş verovert de bal door een tackle van achteren. Cracoş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
B & S - HellTigers 1:0

30e minuut.
Klungelig pakt Yeffal de bal. Cornea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornea geeft de bal voor. Svrdlan rent richting de bal. Svrdlan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Yeffal kopt de bal weg. Chiran heeft problemen om de bal te vangen. Cornea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chiran is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yeffal kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Packeisen bokst de bal weg.

40e minuut.
Roztwór zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mak geeft een hoge lob. Kalem krijgt zijn hoofd ertegen. Almirall maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B & S - HellTigers 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B & S 41%, HellTigers 59%.
B & S - HellTigers 2:0

47e minuut.
Roztwór onderschept slim de pass. Roztwór passt de bal in één keer door. Svrdlan rent richting de bal. Svrdlan haalt uit met een fantastische trap. Almirall werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B & S - HellTigers 3:0

51e minuut.
Cornea onderschept slim de pass. Mihu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornea begaat een overtreding. Mihu raakt geblesseerd tijdens het duel. Mihu komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Mihu geeft een hoge lob. Chiran is nu in balbezit. Met opzet legt Josse zijn tegenspeler op de grond. Josse is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

60e minuut.
Mihu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihu passt de bal met de wreef. Daar is Jašić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jašić probeert naar een medespeler te passen. Chiran rent richting de bal. Packeisen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiran haalt uit met een fantastische trap. Packeisen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B & S - HellTigers 3:1

66e minuut.
Klungelig pakt Horwat de bal. Mihu onderschept slim de pass. Mihu met een sublieme pass. Chiran rent richting de bal. Chiran schiet op doel. Packeisen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Svrdlan stond buitenspel. Moskatelo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Cornea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiran schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Yeffal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihu is nu in balbezit. Yeffal is nu in balbezit. Mihu rent richting de bal. Yeffal is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Klungelig pakt Mihu de bal. Briceño verovert de bal door een tackle van achteren. Cornea met een sublieme pass. Svrdlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Svrdlan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Qarayev rent richting de bal. Kalem verovert de bal door een tackle van achteren. Kalem probeert naar een medespeler te passen. Mak rent richting de bal. Mak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Caramarin geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kalem stond buitenspel. Qarayev neemt vlug de vrije trap. Chiran rent richting de bal. Chiran haalt uit met een fantastische trap. Packeisen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B & S 49%, HellTigers 51%.
B & S - HellTigers 3:1