Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:14
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: ATLÉTA ARÉNA
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 8039
FC. ATLETRIKÓ*** Arkrektor 07 FC
ute001 Tactiek 5-3-2-t
59% Balbezit 41%
22% Spel op eigen helft 78%
31 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 1
62.8 gemiddelde waardering 39
briljant Schieten matig
uitstekend Passen matig
uitstekend Verdedigen solide


3e minuut.
Garamvölgyi onderschept slim de pass. Garamvölgyi geeft een hoge lob. Như Khang speelt de bal door. Salgado rent richting de bal. Salgado haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Như Khang bereikt de bal nog maar net als eerste. Như Khang passt de bal met de wreef. Posa bereikt de bal nog maar net als eerste. Posa haalt uit met een fantastische trap. Szeles probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. ATLETRIKÓ*** - Arkrektor 07 FC 1:0

12e minuut.
Torres raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Villegas komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Như Khang is nu in balbezit. Như Khang geeft de bal voor. Savaresse kopt de bal weg. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Như Khang bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandula tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Như Khang is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Skalski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Savaresse rent richting de bal. Savaresse schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Skalski onderschept slim de pass. Skalski geeft een hoge lob. Savaresse kopt de bal weg. Salgado probeert de bal met de borst te controleren. Salgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC. ATLETRIKÓ*** - Arkrektor 07 FC 2:0

17e minuut.
Skalski met een sublieme pass. Klungelig pakt Csiszár de bal. Posa rent richting de bal. Salgado is nu in balbezit. Salgado schiet op doel. Szeles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Meszesán probeert naar een medespeler te passen. Villegas rent richting de bal. Villegas passt de bal zonder na te denken. Scándolo geeft een lange en hoge pass. Posa springt en kopt de bal. Szeles bokst de bal weg.

21e minuut.
Như Khang passt de bal zonder na te denken. Scándolo rent richting de bal. Scándolo geeft een hoge lob. Posa is nu in balbezit. Posa geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Villegas geeft een hoge lob. Orosz kopt de bal weg. Scándolo rent richting de bal. Scándolo geeft de bal voor. Posa springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. ATLETRIKÓ*** - Arkrektor 07 FC 3:0

31e minuut.
Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas passt de bal in één keer door. Salgado is nu in balbezit. Salgado haalt uit met een fantastische trap. Szeles probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. ATLETRIKÓ*** - Arkrektor 07 FC 4:0

33e minuut.
Scándolo draait met de bal, schiet en ... Kalina onderschept slim de pass. Inworp. Như Khang met de inworp. Posa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Orosz speelt de bal door. Scándolo rent richting de bal. Scándolo speelt de bal door. Savaresse is nu in balbezit. Savaresse haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC. ATLETRIKÓ*** - Arkrektor 07 FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. ATLETRIKÓ*** 26%, Arkrektor 07 FC 74%.
FC. ATLETRIKÓ*** - Arkrektor 07 FC 5:0

47e minuut.
Như Khang is nu in balbezit. Như Khang passt de bal zonder na te denken. Posa rent richting de bal. Posa schiet op doel. Szeles werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

48e minuut.
Fonnyadt verovert de bal door een tackle van achteren. Leitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Fonnyadt zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Fonnyadt naar de kleedkamers voor een vroege douche.

49e minuut.
Leitner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Skalski met een snel genomen vrije trap. Posa kopt de bal weg. Daar is Garamvölgyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savaresse rent richting de bal. Savaresse draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Villegas speelt de bal door. Salgado rent richting de bal. Csiszár bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado verovert de bal door een tackle van achteren. Salgado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Skalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skalski geeft de bal voor. Salgado is nu in balbezit. Posa is nu in balbezit. Posa schiet op doel. Szeles bokst de bal weg.

54e minuut.
Skalski met een sublieme pass. Như Khang rent richting de bal. Như Khang geeft een lange en hoge pass. Salgado krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. ATLETRIKÓ*** - Arkrektor 07 FC 6:0

56e minuut.
Orosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Orosz passt de bal zonder na te denken. Posa bereikt de bal nog maar net als eerste. Posa haalt uit met een fantastische trap. Szeles probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Leitner kopt de bal weg. Như Khang speelt de bal door. Posa rent richting de bal. Posa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. ATLETRIKÓ*** - Arkrektor 07 FC 7:0

59e minuut.
Villegas onderschept slim de pass. Villegas geeft een lange en hoge pass. Salgado is nu in balbezit. Salgado haalt uit met een fantastische trap. Szeles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. ATLETRIKÓ*** - Arkrektor 07 FC 8:0

61e minuut.
Skalski probeert naar een medespeler te passen. Như Khang heeft problemen om de bal te vangen. Như Khang geeft een hoge lob. Salgado rent richting de bal. Salgado haalt uit met een fantastische trap. Szeles bokst de bal weg.

67e minuut.
Santana is nu in balbezit. Santana passt de bal zonder na te denken. Scándolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scándolo geeft de bal voor. Savaresse springt en kopt de bal. Szeles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Orosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Orosz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Santana geeft een hoge lob. Savaresse kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Santana geeft de bal voor. Márialigeti geeft een lange en hoge pass. Salgado kopt de bal weg. Posa bereikt de bal nog maar net als eerste. Posa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Kalina kopt de bal weg. Orosz met een sublieme pass. Daar is Villegas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villegas geeft een lange en hoge pass. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. ATLETRIKÓ*** - Arkrektor 07 FC 9:0

76e minuut.
Savaresse is nu in balbezit. Savaresse geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Csiszár de bal onder controle te krijgen. Salgado rent richting de bal. Salgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC. ATLETRIKÓ*** - Arkrektor 07 FC 10:0

79e minuut.
Skalski is nu in balbezit. Leitner met een sublieme pass. Như Khang met een sublieme pass. Klungelig pakt Salgado de bal. Salgado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Leitner kopt de bal weg. Như Khang is nu in balbezit. Như Khang passt de bal in één keer door. Posa bereikt de bal nog maar net als eerste. Posa haalt uit met een fantastische trap. Szeles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Leitner geeft een lange en hoge pass. Salgado kopt de bal weg. Savaresse bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaresse schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. ATLETRIKÓ*** - Arkrektor 07 FC 11:0

89e minuut.
Orosz geeft een hoge lob. Santana is nu in balbezit. Santana geeft een hoge lob. Savaresse is nu in balbezit. Savaresse draait met de bal, schiet en ... Szeles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. ATLETRIKÓ*** 18%, Arkrektor 07 FC 82%.
FC. ATLETRIKÓ*** - Arkrektor 07 FC 11:0