Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:38
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: KKS-1966 Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 7582
KKS-1966 Hellboys
442norma09.2021 Tactiek 4-1-2-3
61% Balbezit 39%
17% Spel op eigen helft 83%
25 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
61.6 gemiddelde waardering 40.8
excellent Schieten adequate
very good Passen good
solid Verdedigen good


1e minuut.
Karakuş passt de bal met de wreef. Gioitta geeft een hoge lob. Daar is Kwella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boruciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruciak draait met de bal, schiet en ... Ştrudel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Boruciak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kościński. Boruciak raakt geblesseerd tijdens het duel. Pajusaar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gilardone heeft problemen om de bal te vangen. Polders is nu in balbezit. Polders schiet op doel. Ştrudel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS-1966 - Hellboys 1:0

8e minuut.
Dilqəmov speelt de bal door. Karakuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakuş probeert naar een medespeler te passen. Boruciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruciak draait met de bal, schiet en ... Ştrudel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kościński heeft problemen om de bal te vangen. Boruciak rent richting de bal. Boruciak haalt uit met een fantastische trap. Ştrudel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS-1966 - Hellboys 2:0

14e minuut.
Jurecki geeft een lange en hoge pass. Karakuş rent richting de bal. Karakuş geeft een lange en hoge pass. Polders krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Tocantins de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. Ştrudel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Boruciak is nu in balbezit. Boruciak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS-1966 - Hellboys 3:0

18e minuut.
Cassanello bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassanello probeert naar een medespeler te passen. Jurecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurecki geeft de bal voor. Boruciak krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Jurecki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Musialik de bal. Musialik geeft een lange en hoge pass. Polders bereikt de bal nog maar net als eerste. Polders draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKS-1966 - Hellboys 4:0

31e minuut.
Gioitta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gioitta geeft een lange en hoge pass. Kwella verovert de bal door een tackle van achteren. Boruciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruciak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Karakuş passt de bal met de wreef. Dilqəmov probeert naar een medespeler te passen. Jurecki is nu in balbezit. Jurecki geeft de bal voor. Polders krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Daar is Gioitta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karakuş is nu in balbezit. Karakuş met een sublieme pass. Boruciak rent richting de bal. Boruciak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS-1966 16%, Hellboys 84%.
KKS-1966 - Hellboys 4:0

53e minuut.
Jelves kopt de bal weg. Pajusaar probeert naar een medespeler te passen. Jurecki rent richting de bal. Jurecki geeft een lange en hoge pass. Boruciak springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rubnický komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Dilqəmov rent richting de bal. Dilqəmov passt de bal zonder na te denken. Karakuş is nu in balbezit. Karakuş geeft de bal voor. Boruciak springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Dilqəmov onderschept slim de pass. Dilqəmov passt de bal met de wreef. Polders rent richting de bal. Polders schiet op doel. Ştrudel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS-1966 - Hellboys 5:0

69e minuut.
Daar is Desiante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dilqəmov met een sublieme pass. Jurecki is nu in balbezit. Jurecki geeft een hoge lob. Boruciak krijgt zijn hoofd ertegen. Ştrudel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Rubnický is nu in balbezit. Jurecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rubnický is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tocantins zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Marcos Rey probeert de bal aan de voet te houden. Marcos Rey schiet op doel. Hlynsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Jurecki rent richting de bal. Tocantins verovert de bal door een tackle van achteren. Tocantins probeert naar een medespeler te passen. Polders bereikt de bal nog maar net als eerste. Polders schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS-1966 18%, Hellboys 82%.
KKS-1966 - Hellboys 5:0