Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:19
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Dante Di Nanni
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5345
Kobaïa virtuale calcio
kobaia5 Tactiek tribù
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
5 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
40.5 gemiddelde waardering 36.8
adequate Schieten adequate
good Passen average
good Verdedigen good


9e minuut.
Sporza geeft de bal voor. Michele bereikt de bal nog maar net als eerste. Milevoj is nu in balbezit. Milevoj geeft een lange en hoge pass. Sporza springt en kopt de bal. Karakirov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Dowgwiłło geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Asero met de inworp. Melinc rent richting de bal. Melinc geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kobaïa 37%, virtuale calcio 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kobaïa - virtuale calcio 0:0

49e minuut.
Milevoj met een snelle inworp. Michele bereikt de bal nog maar net als eerste. Michele geeft een hoge lob. Girotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Girotto draait met de bal, schiet en ... Karakirov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Milevoj met een snelle inworp. Michele is nu in balbezit. Michele geeft een hoge lob. Klungelig pakt BarilÁ de bal. Girotto bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Girotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Girotto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kobaïa - virtuale calcio 1:0

70e minuut.
Schiavelli geeft een hoge lob. Inworp. Asero met de inworp. Seghizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Seghizzi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Schiavelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Asero onderschept slim de pass. Asero geeft een hoge lob. Seghizzi rent richting de bal. Seghizzi schiet op doel. Cacciopini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Michele is nu in balbezit. Galluzzi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Michele is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Michele zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Peyrachia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sporza rent richting de bal. Sporza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kobaïa 39%, virtuale calcio 61%.
Kobaïa - virtuale calcio 1:0