Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Bârlogul Ursului
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4250
CFR Halta Cozia Stiinta Arad
a patra Tactiek 532
43% Balbezit 57%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 50.8
very good Schieten solid
adequate Passen solid
good Verdedigen very good


1e minuut.
Tilincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilincă geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stanciu de bal. Miron bereikt de bal nog maar net als eerste. Miron haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Petrescu passt de bal zonder na te denken. Stanciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Miron rent richting de bal. Miron haalt uit met een fantastische trap. Acasuzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Halta Cozia - Stiinta Arad 1:0

6e minuut.
Bulutsuz is nu in balbezit. Bulutsuz passt de bal met de wreef. Duy Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hải haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CFR Halta Cozia - Stiinta Arad 1:1

8e minuut.
Didonna bereikt de bal nog maar net als eerste. Didonna passt de bal in één keer door. Erskine geeft een hoge lob. Artsruni springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Halta Cozia - Stiinta Arad 1:2

10e minuut.
Tilincă is nu in balbezit. Miron bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilincă rent richting de bal. Miron is nu in balbezit. Miron draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Bulutsuz met een sublieme pass. Erskine bereikt de bal nog maar net als eerste. Erskine geeft de bal voor. Artsruni rent richting de bal. Artsruni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Halta Cozia - Stiinta Arad 1:3

17e minuut.
Stolojan speelt de bal door. Erskine speelt de bal door. Duy Hải rent richting de bal. Duy Hải schiet op doel. Mujezin probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Artsruni geeft een lange en hoge pass. Venczel verovert de bal door een tackle van achteren. Erskine is nu in balbezit. Erskine geeft een lange en hoge pass. Artsruni krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Tilincă verovert de bal door een tackle van achteren. Tilincă passt de bal zonder na te denken. Miron bereikt de bal nog maar net als eerste. Miron draait met de bal, schiet en ... Kastygovas probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Pavón bereikt de bal nog maar net als eerste. Artsruni onderschept slim de pass. Artsruni met een sublieme pass. Duy Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hải draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Didonna verovert de bal door een tackle van achteren. Tilincă speelt de bal door. Miron is nu in balbezit. Miron schiet op doel. Acasuzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFR Halta Cozia 49%, Stiinta Arad 51%.
CFR Halta Cozia - Stiinta Arad 1:3

46e minuut.
Klungelig pakt Jańczyk de bal. Jańczyk geeft een lange en hoge pass. Pavón kopt de bal weg. Duy Hải rent richting de bal. Duy Hải draait met de bal, schiet en ... Mujezin bokst de bal weg.

51e minuut.
Erskine speelt de bal door. Duy Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hải met een sublieme pass. Artsruni is nu in balbezit. Artsruni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Bulutsuz probeert naar een medespeler te passen. Erskine is nu in balbezit. Erskine probeert naar een medespeler te passen. Duy Hải rent richting de bal. Duy Hải haalt uit met een fantastische trap. Mujezin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Cocei passt de bal in één keer door. Didonna speelt de bal door. Duy Hải rent richting de bal. Duy Hải schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Halta Cozia - Stiinta Arad 1:4

63e minuut.
Venczel verovert de bal door een tackle van achteren. Venczel geeft een lange en hoge pass. Jańczyk heeft problemen om de bal te vangen. Petrescu is nu in balbezit. Petrescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Cocei rent richting de bal. Sillak verovert de bal door een tackle van achteren. Sillak passt de bal in één keer door. Artsruni is nu in balbezit. Artsruni schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Tilincă met een sublieme pass. Venczel heeft problemen om de bal te vangen. Măcriş met een sublieme pass. Miron rent richting de bal. Miron haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Acasuzo trapt de bal weg van het doel. Artsruni bereikt de bal nog maar net als eerste. Artsruni schiet op doel. Mujezin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Sillak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Duy Hải de bal. Pavón begaat een overtreding. Pavón krijgt een gele kaart. Duy Hải raakt geblesseerd tijdens het duel. Bulutsuz komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Pavón onderschept slim de pass. Pavón speelt de bal door. Miron rent richting de bal. Miron schiet op doel. Na een snelle pass probeert Petrescu de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Tilincă met een sublieme pass. Inworp. Jańczyk met een snelle inworp. Daar is Sillak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sillak geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Duy Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hải haalt uit met een fantastische trap. Mujezin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Halta Cozia - Stiinta Arad 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFR Halta Cozia 52%, Stiinta Arad 48%.
CFR Halta Cozia - Stiinta Arad 1:5